LNZ Group взяли участь у AGROВінниця2023

Масштабні агрозаходи нині — рідкість, передусім з безпекових причин. Але вітчизняні аграрії відчувають потребу в таких зустрічах, що показала виставка AGROВінниця2023, що пройшла 20-21 вересня у форматі Дня Поля в обласному центрі. Ми побували на заході, оглянули стенди, поспостерігали за демонстрацією техніки, поспілкувались з учасниками та відвідувачами, розповідаємо — що побачили та почули.

На виставці було представлено понад 150 учасників, серед яких виробники агротехніки, агрохімії, насіння та інших галузей агробізнесу. Подія висвітлила тренди, проблеми та досягнення галузі.

 фото 1 LNZ GroupОлександр Келип, керівник Вінницького регіону LNZ Group:

«На заході ми разом з командою представили нашу компанію LNZ Group та особливу увагу приділили власному бренду генеричних ЗЗР DEFENDA. Ми вже понад 5 років працюємо у Вінницькому регіоні, маємо своє представництво тут, керівником якого є я. Нас багато тут хто знає, тож на AGROВінниця2023 ми з командою зустрілися з клієнтами, поспілкувалися дуже тепло. Були, зокрема, запитання щодо наших новинок, які незабаром ви всі зможете побачити у каталозі DEFENDA. Загалом розповідали відвідувачам про напрям дистрибуції, адже наша компанія пропонує, можна сказати, все для посівної «під ключ». Це і добрива, і мікродобрива, насіння кукурудзи (серед яких є власний брендUNIVERSEED). Також цьогоріч ми почали продавати насіння озимої пшениці від бренду LEGEND від LNZ Group.

 фото 2 LNZ GroupПередусім відвідувачі запитували про продукти від бренду DEFENDA. Хтось користувався і має досвід, але цікавлять якісь нові вже рішення, які ми маємо у лінійці. Ми помітили, що особливою популярністю користувались продукти Напалм, Сора-Нет та Харума. Також були цікаві людям наші фунгіциди для ягідних, таких як Кітч. На виставці було дуже багато представників різних компаній в агробізнесі.

Усі ми дуже сумували за офлайн-форматом, оскільки спілкування «наживо» завжди надає можливість обмінюватися досвідом та інформацією. Помітили серед відвідувачів нашого стенду багато аграріїв з Південного та Східного регіонів, які також приїхала на виставку.  Проблемою залишається питання збуту зерна. Це одна з основних.

До слова, LNZ Group пропонує варіант вирішення проблеми — обмін зерна на продукти нашої компанії. Можна звертатись з цим питанням до нас у Вінницьке представництво.

 фото 3 LNZ GroupЩе можу відзначити, що деякі аграрії скаржилися, що пропустили фунгіцидні обробки на соняшнику, й це призвело до значних наслідків у втраті врожаїв».

джерело: superagronom.com

Partners LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta