LNZ Group взяли участь у AGROВінниця2023

Масштабні агрозаходи нині — рідкість, передусім з безпекових причин. Але вітчизняні аграрії відчувають потребу в таких зустрічах, що показала виставка AGROВінниця2023, що пройшла 20-21 вересня у форматі Дня Поля в обласному центрі. Ми побували на заході, оглянули стенди, поспостерігали за демонстрацією техніки, поспілкувались з учасниками та відвідувачами, розповідаємо — що побачили та почули.

На виставці було представлено понад 150 учасників, серед яких виробники агротехніки, агрохімії, насіння та інших галузей агробізнесу. Подія висвітлила тренди, проблеми та досягнення галузі.

LNZ Group взяли участь у AGROВінниця2023 фото 1 LNZ GroupОлександр Келип, керівник Вінницького регіону LNZ Group:

«На заході ми разом з командою представили нашу компанію LNZ Group та особливу увагу приділили власному бренду генеричних ЗЗР DEFENDA. Ми вже понад 5 років працюємо у Вінницькому регіоні, маємо своє представництво тут, керівником якого є я. Нас багато тут хто знає, тож на AGROВінниця2023 ми з командою зустрілися з клієнтами, поспілкувалися дуже тепло. Були, зокрема, запитання щодо наших новинок, які незабаром ви всі зможете побачити у каталозі DEFENDA. Загалом розповідали відвідувачам про напрям дистрибуції, адже наша компанія пропонує, можна сказати, все для посівної «під ключ». Це і добрива, і мікродобрива, насіння кукурудзи (серед яких є власний брендUNIVERSEED). Також цьогоріч ми почали продавати насіння озимої пшениці від бренду LEGEND від LNZ Group.

LNZ Group взяли участь у AGROВінниця2023 фото 2 LNZ GroupПередусім відвідувачі запитували про продукти від бренду DEFENDA. Хтось користувався і має досвід, але цікавлять якісь нові вже рішення, які ми маємо у лінійці. Ми помітили, що особливою популярністю користувались продукти Напалм, Сора-Нет та Харума. Також були цікаві людям наші фунгіциди для ягідних, таких як Кітч. На виставці було дуже багато представників різних компаній в агробізнесі.

Усі ми дуже сумували за офлайн-форматом, оскільки спілкування «наживо» завжди надає можливість обмінюватися досвідом та інформацією. Помітили серед відвідувачів нашого стенду багато аграріїв з Південного та Східного регіонів, які також приїхала на виставку.  Проблемою залишається питання збуту зерна. Це одна з основних.

До слова, LNZ Group пропонує варіант вирішення проблеми — обмін зерна на продукти нашої компанії. Можна звертатись з цим питанням до нас у Вінницьке представництво.

LNZ Group взяли участь у AGROВінниця2023 фото 3 LNZ GroupЩе можу відзначити, що деякі аграрії скаржилися, що пропустили фунгіцидні обробки на соняшнику, й це призвело до значних наслідків у втраті врожаїв».

джерело: superagronom.com

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta