Авуар

ТОВ “Авуар” - завод по виробництву заморожених овочів, фруктів та ягід за технологією шокової заморозки.

Перевага шокового заморожування — технології IQF (англ. Individual Quik Frozen) — полягає у нівелювання процесу утворення великих кристалів льоду, які впливають на цілісність тканин ягоди. Тому виготовлена продукція не втрачає своїх корисних властивостей та має такі ж смакові якості, як і свіжа.

Потужність

На заводі встановлене сучасне обладнання, від провідних європейських виробників. Наявність високопродуктивних автоматизованих технологічних ліній дає змогу переробляти різні продукти, та фасувати в різні види упаковочного матеріалу.

Зберігання

Склад для готової продукції становить понад 10 тисяч палетомісць з температурним режимом -20°С, що є оптимальним для зберігання готового продукту.

Продукція


Авуар фото 1 LNZ Group
Малина
Авуар фото 2 LNZ Group
Вишня без кісточки
Авуар фото 3 LNZ Group
Полуниця
Авуар фото 4 LNZ Group
Чорниця
Авуар фото 5 LNZ Group
Ожина
Авуар фото 6 LNZ Group
Порічка
Авуар фото 7 LNZ Group
Бузина
Авуар фото 8 LNZ Group
Смородина
Авуар фото 9 LNZ Group
Абрикос
Авуар фото 10 LNZ Group
Слива
Авуар фото 11 LNZ Group
Перець
Авуар фото 12 LNZ Group
Цибуля
Авуар фото 13 LNZ Group
Морква
Авуар фото 14 LNZ Group
Томат
Авуар фото 15 LNZ Group
Цукіні
Авуар фото 16 LNZ Group
Броколі
Авуар фото 17 LNZ Group
Кукурудза
Авуар фото 18 LNZ Group
Гарбуз

Співпраця
  • Завод надає послуги по виробництву замороженої продукції, а саме - сортування, нарізання продукції, пакування, заморозка та зберігання готових фруктів, овочів та ягід. Крім цього, є послуга по видаленню кісточки з вишні.

Переваги
Авуар фото 19 LNZ Group
IQF заморозка
Авуар фото 20 LNZ Group
Власні склади зберігання
Авуар фото 21 LNZ Group
Сертифікати якості

Partners LNZ Group

  • LNZ Web
  • UNIVERSEED
  • DEFENDA
  • BAYER
  • BASF
  • LG
  • SesVanderhave
  • Syngenta
  • Monsanto