Відкриття LNZ hub

Технологічна платформа LNZ hub вже розпочалася! На відкритті були присутні клієнти з Північно-Західного та Південного регіону, а також журналісти AgroPortal.ua та Latifundist.com.

 фото 1 LNZ GroupКожен учасник має змогу у зручний для себе час відвідати захід протягом цілого місяця (з 19 серпня до 20 вересня). Головний офіс LNZ Group, завод LNZ та ділянки гібридизації, демонстраційні поля кукурудзи — обирайте напрям, що цікавить вас найбільше!

LNZ hub — це унікальна технологічна платформа, на якій спеціалісти компанії LNZ Group охоче поділяться з учасниками своїми знаннями, організують екскурсії на насіннєвий завод та ділянки гібридизації, а також особисто дадуть кваліфіковану відповідь на будь-які агрозапитання.

 фото 2 LNZ GroupГоловна фішка цьогорічного хабу — можливість оцінити ефективність систем гербіцидного захисту від бренду DEFENDA та побачити гібриди північноамериканської генетики UNIVERSEED на трьох демонстраційних полях!

На першому полі ви зможете оглянути особливості селекції зернових і силосних гібридів UNIVERSEED, дослідити розвиток кореневої системи кукурудзи залежно від густоти посіву та на власні очі побачити роботу гербіцидів від DEFENDA.

На виробничому полі з внесенням рідких добрив можна поцікавитися:

- унікальною технологією товарних посівів кукурудзи з міжряддям 50 см;

- особливостями посіву з локальним внесенням рідких добрив;

- впливом рідких добрив на розвиток кореневої системи.

А на третій ділянці (демо-поле соняшнику) кожен відвідувач має нагоду:

- зробити агроекологічну оцінку гібридів соняшнику;

- проаналізувати економічну ефективність ґрунтових схем від бренду DEFENDA в різних комбінаціях із розрахунком на 1 га;

- дослідити монокомпонентні препарати у гербіцидному захисті від DEFENDA на соняшнику при формуванні бакових сумішей;

- проаналізувати вплив позакореневих підживлень мікроелементами, амінокислотами та гормонами на ріст, розвиток та формування продуктивності соняшнику.

Також, відвідавши технологічну платформу, ви дізнаєтеся більше про нові напрямки розвитку нашого бізнесу: LNZ Energo, LNZ Web, LNZ Tech.

Хочете завітати на LNZ hub? Телефонуйте представникам LNZ Group у своєму регіоні!

Контакти представників компанії: https://www.lnz.com.ua/contact

Partners LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta