LNZ GROUP запрошує на всеукраїнську технологічну платформу MINI HUB

Агропромисловий холдинг LNZ Group відкриває мережу польових полігонів під назвою Mini-hub. Протягом серпня – вересня на 7 локаціях, розташованих у різних ґрунтово-кліматичних зонах, продемонструють гібриди кукурудзи UNIVERSEED та технології захисту від DEFENDA на соняшнику, сої й озимих зернових культурах.

Інтенсивний розвиток сільського господарства та значне коливання цін на вирощену продукцію змушує виробників звертати ще більшу увагу на витрати на одиницю площі. Одним із шляхів оптимізації є економія на витратних матеріалах, а саме застосування дієвих генеричних засобів захисту рослин і якісного, але недорогого насіння.

LNZ Group – вертикально-інтегрований агропромисловий холдинг, який, окрім торгівлі насінням, спеціалізується на вирощуванні зернових та технічних культур на 80 тис. га (у складі холдингу 33 агрофірми). Тож тут свого часу теж активно шукали шляхи зменшення собівартості виробництва, і таким чином на українському ринку з’явилися два нові бренди: DEFENDA – високоякісні генеричні пестициди (до портфоліо увійшли 58 препаратів: 26 гербіцидів, 9 фунгіцидів, 10 інсектицидів, 8 протруйників, а також регулятор росту, прилипачі та десикант) і UNIVERSEED – якісне насіння кукурудзи, створене незалежними селекціонерами й селекційними компаніями Канади та США. У портфоліо вже є 8 гібридів зернової кукурудзи і 3 гібриди унікальної для України силосної кукурудзи типу Leafy та Leafy-Floury.

Щоб ознайомити українських агровиробників із цими продуктами та показати їх, ми створили мережу всеукраїнських технологічних плат форм під назвою «Mini-hub» із локаціями у Вінницькій, Запорізькій, Миколаївській, Житомирській, Одеській, Сумській та Тернопільській областях.

На Mini-hub-ах можна буде оцінити ефективність роботи з насінням UNIVERSEED та технологіями захисту від DEFENDA у різних ґрунтово-кліматичних зонах. Провідні агрономи LNZ ознайомлять із особливостями використання наших продуктів у виробничих умовах на базі таких підприємств:

  • Агрохолдинг «Мрія/CFG», с. Смиківці Тернопільського району Тернопільської області;
  • ПСП «Новоселиця», с. Новоселиця Попільнянського району Житомирської області;
  • ТОВ АФ «Вікторія», с. Миколаївка Білопільського району Сумської області;
  • ФГ «Маяк», с. Студена Піщанського району Вінницької області;
  • ТОВ «Агрофірма Корнацьких», с. Чаусове Друге Первомайського району Миколаївської області;
  • ТОВ «Молодіжне», с. Молодіжне Михайлів-ького району Запорізької області;
  • ФГ «Дончук», с. Піщане Балтського району Одеської області.

Ви запитаєте: «Що ж там такого незвичайного пропонує LNZ?».

По-перше, Mini-hub передбачає демонстрацію технології на базі продуктів бренда DEFENDA у виробничих посівах площею 3 гектари. Тут виробники, поряд із звичайною технологією, яку застосовують господарства, зможуть оцінити ефективність роботи наших продуктів. Ми більше розповімо про послідовність приготування бакових сумішей наших переважно однокомпонентних препаратів залежно від умов року, фітосанітарного стану поля та особливостей сорту або гібрида. Таким чином, ви зможете побачити готові системи захисту від бренда DEFENDA на практиці на основних культурах (кукурудзі, соняшнику, сої й горосі та озимих зернових), а також більше дізнатись про особливості виробництва, дотримання якості й застосування наших препаратів.

 фото 1 LNZ Group

По-друге, ми продемонструємо, як в умовах України ростуть уже зареєстровані гібриди зернової та силосної кукурудзи від брендаUNIVERSEED поряд із новими, що ще проходять випробування і перевірки. Ви матимете змогу оцінити продуктивність існуючих зернових гібридів кукурудзи в портфоліо та перспективність нових гібридів цієї селекції для окремо взятих умов регіонів. Також, якщо ви займаєтесь професійно тваринництвом, зможете побачити на наших Mini-hub-ах який вигляд мають, як розвиваються та яку формують продуктивність силосні гібриди кукурудзи типу Leafy і Leafy-Floury. Наші відвідувачі дізнаються більше та побачать на власні очі, чим відрізняються ці гібриди від звичайних зернових, зокрема своєю будовою (морфологічними особливостями): висотою, особливістю формування листкової маси над качаном, утворенням тканин стебел, співвідношенням перетравної частини рослини з ефективною, формуванням качанів і будовою зерна в них.

По-третє, крім конкретного дня, коли ми будемо проводити Mini-hub, наші поля відкриті протягом усього сезону і за бажання, за попередньою домовленістю з регіональним менеджером, виробник може відвідати ці посіви й подивитись в якому стані вони перебувають у певний строк вегетації.


Отже, відкритість, доступність і технологічність наших Mini-hub-ів допомагає нам бути ближчими до наших партнерів, продемонструвати їм нашу професійність і здатність допомогти у вирішенні їхніх технологічних проблем та забезпечити обґрунтовану економічну ефективність сільськогосподарського виробництва.

Тож запрошуємо відвідати Mini-hub-и в регіонах, поспілкуватись із нашими фахівцями та більше дізнатись про наші продукти.

Автор: Агродепартамент компанії LNZ Group

Partners LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta