LNZ Group впроваджує Програму навчання Агродепартаменту

Компанія LNZ Group провела в Лебедині перший навчальний захід, присвячений Програмі навчання підрозділу Агродепартаменту, в рамках якого фахівці LNZ Agro і LNZ Product поділились теоретичними та практичними навичками у виробництві і впровадженні на ринок технологій та продуктів LNZ.

 фото 1 LNZ Group

До Програми навчання було залучено спеціалістів компанії LNZ Group з усієї України. Навчання було побудовано в двох форматах: польова частина та аудиторна.

У ході першої частини заходу учасники дослідили особливості роботи підрозділу LNZ Agro, оцінили виробничі потужності компанії, а також відвідали виробничі поля, де ознайомились з технологіями вирощування культур з використанням продуктів компанії.

«До навчання було залучено близько 20 людей з усієї України. В якості спікерів виступили: Роман Дойко, головний агроном LNZ Agro, Роман Франчук, директор з виробництва, Віктор Сонець, менеджер з розвитку агротехнологій. LNZ Group — великий, багатопрофільний холдинг, він має декілька напрямів, які ми й змогли оцінити під час навчання», — зазначив В'ячеслав Панасюк, директор Агродепартаменту LNZ Group.

У ході навчання спеціалісти компанії відвідали ділянки гібридизації кукурудзи на зерно і силос, ознайомились з особливостями технології вирощування соняшнику, системами живлення та захисту рослин з використанням продуктів DEFENDA.

 фото 2 LNZ Group

 фото 3 LNZ Group

«Ми відвідали та оцінили поля, які оброблялися такими препаратами, як: Айдахо та Сора-Нет, дослідили ділянки зі страховим післясходовим захистом препаратами Сумаро та Муcсон. Що стосується інсектицидного захисту, оцінили ефективність продукту Престо, були ділянки з Примусом. Соняшник захищали препаратами Абсолют та Парацельc, а також Старк і Дот», — відзначив В'ячеслав Панасюк.

Теоретична частина навчання передбачала підбиття підсумків півріччя та оцінку результатів досліджень. Було проведено аналіз того, як у ході сезону спрацювали продукти компанії по всій території України. Основною метою було донести інформацію до працівників, щоб ті, у свою чергу, змогли якісно взаємодіяти з клієнтами.

«Маркетинг не може якісно працювати в аграрному бізнесі без аграрної експертизи. Крім своїх основних завдань, робота Агродепартаменту передбачає обмін досвідом, ознайомлення з портфелем продуктів компанії LNZ, особливостями їх застосування в різних агрокліматичних умовах, збором та передачею актуальної інформації маркетингу», — зазначила Юлія Каменєва, директор відділу маркетингу компанії LNZ Group.

 фото 4 LNZ Group
 фото 5 LNZ Group

Подібного роду Проект обміну досвідом компанія організовуватиме і надалі. Протягом сезону навчання фахівців Агродепартаменту заплановано провести у всіх регіонах.

«На підставі такої інформації маркетинг робить портфоліо-аналіз та бенчмарк-аналіз, формує логічне і здорове ціноутворення, а також транслює переваги продуктів на ринок. Що стосується спільного навчання та обміну досвідом, то це вкрай корисна річ для всіх, особливо для маркетологів. Так чи інакше, маркетинг повинен розбиратися в тому, про що пише, транслює на ринок, повинен розуміти агрономів, їхню мову, а також поглиблювати свої знання в агрономії», — підсумувала Юлія Каменєва.

 фото 6 LNZ Group

Джерело: Superagronom.com

Partners LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta