LNZ Group впроваджує концепцію mini Hub на агроринку

У цьому сезоні агрохолдинг LNZ Group впроваджує на ринку концепцію mini Hub, у рамках якої на 10 полях по всій Україні буде продемонстровано систему захисту рослин DEFENDA на зернових, олійних і ярих культурах. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Система захисту DEFENDA буде протестована на пшениці, кукурудзі (зерно і силос), соняшнику, сої, горосі та ячмені. У компанії зазначають, що основна концепція демонстрації показати, як працюють інсектициди, гербіциди та фунгіциди в різних частинах країни при застосуванні різних технологій.

 фото 1 LNZ Group

«Паралельно з технологією системи захисту DEFENDA на цих же полях було проведено досліди, щоб ще краще і глибше вивчити продукти компанії, різні норми і суміші, а також щоб мати можливість надавати більш професійні консультації аграріям», – йдеться в повідомленні.

У LNZ Group повідомляють, що в кінці літа – на початку осені в рамках mini Hub компанія продемонструє гібриди кукурудзи UNIVERSEED як зернові, так і силосні.

«Ми також хочемо продемонструвати і показати клієнтам нашу лінійку в різних ґрунтово-кліматичних зонах, підказати, який гібрид краще підходить для гектара, а не для регіону або галузі», – підкреслюється в повідомленні.

У рамках концепції велику увагу будуть приділяти силосним гібридам. У компанії повідомили, що LNZ Hub залишиться їх флагманом. У цьому році було закладено велику кількість дослідів з технологією DEFENDA. Хаб стане високотехнологічною точкою випробувань, де будуть проводити ще більше наукових заходів.

У цьому році також будуть проведені Silage Workshops (силосні воркшопи) на 2-х локаціях: у Дніпропетровській області і під Переяслав-Хмельницьким. Воркшоп відвідає канадський аграрій-селекціонер Доктор Френсіс Глен, який займається створенням генетики силосних гібридів USeed. Він розповість про особливості гібридів USeed та про те, як оптимізувати технологію вирощування силосу, щоб примножити дохід.

Нагадаємо, що лінійка нового бренду насіння UNIVERSEED буде представлена на Лебединському насіннєвому заводі, який входить в структуру LNZ Group.

Джерело: https://latifundist.com

Partners LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta