LNZ Group проводить круглі столи на актуальні теми для аграріїв у всіх регіонах

 фото 1 LNZ Group

З 17 по 28 лютого компанія LNZ Group організовує для аграріїв у регіонах круглі столи на актуальні теми.

Заходи організовуються з метою ознайомлення клієнтів та партнерів LNZ Group з діяльністю компанії, її цінностями, моделлю роботи та індивідуальним підходом до потреб кожного аграрія. Учасників круглих столів детальніше ознайомлюють з новими брендами, представленими компанією у минулому році, серед яких: UNIVERSEED, DEFENDA та LEGEND.

У ході зустрічей особлива увага приділяється адаптованій до українських умов та клімату північноамериканській лінійці гібридів UNIVERSEED.

 фото 2 LNZ Group

Насіння UNIVERSEED

«На круглих столах ми порушуємо питання, які є актуальними для кожного регіону. Так, як, осінньо-зимовий період 2019-2020 виявився не типовий для України, ми звернули увагу й на ґрунтово-кліматичні умови, які ми маємо в цьому році, то розуміємо, що аграріїв Сумщини та Одещини будуть цікавити різні теми. Як приклад, стратегія весняного захисту озимих зернових в Одеській області повністю відрізняється від Вінницької чи Тернопільської. Теж саме стосується і гербіцидного захисту кукурудзи та соняшнику, а саме застосування досходових та післясходових засобів захисту рослин», — зазначив В'ячеслав Панасюк, керівник відділу польового маркетингу LNZ Group.

З метою захисту посівів при виході із зими та уникнення втрат врожаю через такі хвороби, як септоріоз, борошниста роса, плямистості та іржа, фахівці компанії LNZ Group діляться рекомендаціями у виборі препаратів для фунгіцидного обробітку посівів.

«На перший фунгіцидний обробіток ми рекомендуємо застосовувати Абсолют (1 л/га) + Парацельс (0,5-0,6 л/га). На другий — Дот + Старк (по 0,5 л/га). І проти основних хвороб колосу радимо використовувати препарати Талер і Спліт (по 0,5 л/га кожного препарату)», — розповів В'ячеслав Панасюк.

Окрім цього, учасники заходів мають змогу дізнатися, як правильно будувати ефективні системи захисту з урахуванням погодних умов у 2020 році. Також спеціалісти LNZ Group діляться з аграріями рекомендаціями у гербіцидному, фунгіцидному та інсектицидному захисті озимої пшениці, особливостями застосування ґрунтових гербіцидів у різних ґрунтово-кліматичних зонах України.

Джерело: SuperAgronom


Partners LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta