Ексклюзивні гібриди соняшнику Strube з’являться на українському ринку

 фото 1 LNZ GroupLNZ Group розпочинає співпрацю із німецькою компанією Strube. На українському ринку з’являться ексклюзивні гібриди соняшнику

«Ми підписали ексклюзивний контракт з компанією LNZ Group на представлення повного портфоліо насіння соняшнику Strube. Відповідно в сезоні 2020/2021 буде один дистриб'ютор. Завдяки спільним зусиллям ми зможемо представити якісну селекцію нашим аграріям з німецькою якістю, французьким духом та іспанським темпераментом», — розповів комерційний директор «Штрубе Україна ГМБХ», кандидат сільськогосподарських наук В’ячеслав Димитров.

Зазначається, що селекцію соняшнику Strube проводить на власній селекційній станції в Іспанії. Розмноження гібридів проводиться в Іспанії, Франції та Турції, що дає можливість отримати генетично чистий та якісний посівний матеріал.

«Для того, щоб український аграрій отримав якісний посівний матеріал, гібриди соняшника проходять виробничі випробування на полях, які розташовані у різних кліматичних зонах України. Таким чином, висока якість насіння соняшнику підтверджена не лише в лабораторних умовах», — розповіли в LNZ Group.

Однією з головних переваг селекції Strube є посухостійкі гібриди, а так же багаторічний досвід в селекції «сульфо» гібридів з великим портфоліо в Україні. Так, українські аграрії зможуть придбати наступні гібриди:

  • класичні — БАСКО ШТ та ОРФЕО ШТ;
  • для технології Сульфо — ЦЕЛСО ШТ, ФАУСТО ШТ, МЕРО ШТ;
  • для технології Євролайтінг та Євролайтінг Плюс — ФАБУЛО КЛП;
  • високоолеїновий гібрид для технології Євролайтінг Плюс — СОРЕС ШТ.

БАСКО ШТ — найкращий ранньостиглий гібрид для жарких та посушливих умов, має високий вміст олії, стабільні врожаї та стійкість до хвороб.

ОРФЕО ШТ — середньорослий гібрид з відмінною стійкістю до вилягання, має швидкий стартовий ріст на початкових етапах, забезпечує стабільний врожай, толерантний до фомозу та фомопсису.

ЦЕЛСО ШТ — один з кращих гібридів, який поєднує високу толерантність до нових рас вовчка і сульфо-технологію, має високий потенціал врожаю насіння та олії.

ФАУСТО ШТ — один з найкращих високопродуктивних гібридів у сульфо-технології, має великий розмір кошика, ранній та швидкий стартовий ріст. Гібрид стійкий до вилягання та високу толерантність до сірої гнилі.

МЕРО ШТ — середньостиглий гібрид з високим потенціалом врожаю толерантний до нових рас вовчка, має комплекс стійкості до більшості хвороб.

ФАБУЛО КЛП — середньоранній гібрид з високим потенціалом врожайності, еталон вирівняності в генетиці, має високу толерантність до сірої гнилі.

СОРЕС ШТ — високоолеїновий гібрид стійкий до нових рас несправжньої борошнистої роси.

«Strube веде селекцію в стресових умовах підвищеної посухи, що дає можливість створювати гібриди соняшнику, які, навіть при аномальних умовах спеки й надмірної відсутності вологи, будуть давати гідний результат аграрію. Компанія об'єднує найкращий світовий досвід зі знаннями українських агрономів. Гібриди соняшнику мають високий потенціал врожайності, відрізняються якісними генетичними характеристиками та стійкістю до хвороб», — додав комерційний директор «Штрубе Україна ГМБХ», кандидат сільськогосподарських наук В’ячеслав Димитров.

Ексклюзивні гібриди соняшнику ви зможете придбати у представників компанії LNZ Group.

Джерело: Superagronom.com

Partners LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta