Досягнення LNZ Group у 2019-му році

 фото 1 LNZ Group

Для LNZ Group 2019 рік став надзвичайно продуктивним! Ми запустили 20 нових проектів і про найголовніші розповімо прямо зараз.

Навесні 2019 року на український ринок вийшов UNIVERSEED — бренд високопродуктивних силосних і зернових гібридів кукурудзи найкращої північноамериканської генетики.

Крім цього, ми запустили private label LNZ Group — LEGEND. До портфоліо цього бренда ввійшли три ексклюзивні гібриди кукурудзи.

Влітку ми успішно провели LNZ hub — технологічну платформу для досліджень продукції, обміну досвідом та отримання фідбеку від клієнтів і партнерів.

Також у цьому сезоні (вперше в Україні!) були проведені два силосних воркшопи. Наші канадські партнери розповіли учасникам заходів про переваги силосних гібридів кукурудзи UNIVERSEED, правильну технологію заготівлі силосу та найпоширеніші помилки.

Ми створили Mini hub-и, щоби кожен аграрій простежив ефективність систем захисту польових культур DEFENDA у різних ґрунтово-кліматичних зонах та обрав серед гібридів UNIVERSEED найбільш оптимальні для власних полів. Ми поспілкувалися з клієнтами, які не змогли відвідати основний hub, проконсультували їх щодо важливих питань, а ще зібрали багато корисної інформації під час досліджень власної продукції.

Також у 2019 році розпочав свою роботу перший інтернет-магазин LNZ web, де кожен аграрій може придбати агропродукцію світових брендів в один клік.

Ми дякуємо всім, хто успішно працював із нами та сподіваємося, що 2020 рік принесе ще більше плідних ідей і відкриє нові перспективи для розвитку. Завдяки спільній праці та багатому досвіду у прийдешньому році ми можемо підкорити будь-які вершини!

Бажаємо, щоби новорічні свята подарували вам позитивні емоції й наснагу для нових великих звершень. Нехай поруч із вами завжди будуть найближчі люди, готові підтримати й допомогти. Бажаємо вам і вашим близьким благополуччя, тепла, здоров’я і любові.

А зараз запрошуємо до перегляду міні-фільму, щоби більше дізнатися про всі захоплюючі та яскраві події, які відбувалися в LNZ Group!


Partners LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta