Credit Agricole и LNZ Group провели Фінансовий клуб для аграріїв

20 листопада 2019 р. в м. Шпола відбувся Фінансовий клуб з нагоди Дня аграрія, організований Credit Agricole в партнерстві з агропромисловим холдингом LNZ Group.

Захід відвідали представники агрокомпаній Черкаської та Київської областей. Програма складалася з екскурсії на Лебединський насіннєвий завод та виступів експертів, які розкривали теми макроекономіки, агроринків, а також розповіли про основні тенденції на ринках ЗЗР та мінеральних добрив.

З макроекономічних оглядом України виступив Олександр Печерицин, головний економіст Credit Agricole.

 фото 1 LNZ Group

Олександр Печерицин, головний економіст Credit Agricole.

Далі експерти Credit Agricole та LNZ Group виступили з презентаціями про аграрні ринки, а також обговорили останні події в галузі дистриб’юції ЗЗР і міндобрив. Зокрема Євген Савчук, експерт департаменту підтримки агробізнесу Credit Agricole, презентував слухачам аналітичний огляд ринку зернових і олійних культур.

 фото 2 LNZ Group

Евгений Савчук, експерт департаменту підтримки агробізнесу Credit Agricole

З роботою компанії LNZ Group гостей заходу ознайомила директор з маркетингу Юлія Каменєва. Вона зазначила, що на сьогоднішній день компанія є одним з найбільших дистриб'юторів в Україні. LNZ Group працює тільки з преміум-марками і брендами.

 фото 3 LNZ Group

Юлія Каменєва, директор з маркетингу LNZ Group

«Крім дистриб’юційного портфеля, у нас є і свої продукти. Зокрема, своє насіння — це канадська селекція за ексклюзивною дистриб’юцією та свої засоби захисту рослин. Насіння продається під брендом UNIVERSEED. Поки є кукурудза, але ми чекаємо поповнення портфеля соєю і соняшником найближчим часом. Засоби захисту рослин реалізуємо під брендом DEFENDA. Сьогодні ви бачили завод. Наш земельний банк нараховує понад 80 тис. га землі. Тобто, ми входимо в ТОП-25 латифундистів України.

Група компаній LNZ Group має замкнений цикл виробництва і повний пакет, який ми можемо запропонувати своїм клієнтам. Важливим є те, що все, що ми продаємо, ми однозначно тестуємо на своїх полях. Все, що виходить на ринок, перевірено на власному досвіді і це те, чим ми задоволені врешті-решт», — зазначила Юлія Каменєва.

За словами директора департаменту підтримки агробізнесу Credit Agricole Наталії Порвіної, організація такого заходу як Фінансовий клуб це можливість об'єднати між собою учасників аграрного ринку та поділитися своєю експертизою як в сфері макроекономіки, фінансування, так і щодо поточних тенденцій аграрного ринку. Знання експертів банку це додаткова цінність для клієнтів. Надалі Credit Agricole планує організацію аналогічних заходів і в інших регіонах України.

Джерело: latifundist.com

Partners LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta