Будівництво другої черги елеватора АФ «Вікторія» LNZ Group

У Білопіллі Сумської області завершується будівництво другої черги елеватора АФ «Вікторія» LNZ Group. Підприємство збільшило потужність зберігання об'ємом 33 тис. тонн.

 фото 1 LNZ Group

Про це повідомляється на сайті компанії.

«Повна виробнича потужність елеватора досягне 77 тис. тонн. Тут побудували всі комунікації та інженерні мережі, залізницю, газопровід, лінію електропередачі, адмінкорпус, лабораторію, автомобільні та залізничні ваги. Територія елеватора – 12 га», — йдеться в повідомленні.

 фото 2 LNZ Group

Відзначається, що на елеваторі є 2 незалежні технологічні лінії, які дозволяють одночасно приймати як різні культури, так і зерно різної якості.

Продуктивність транспортного устаткування кожної технологічної лінії елеваторного комплексу становить 250 тонн зерна на годину.

 фото 3 LNZ Group

У LNZ Group також назвали характеристики елеватора:

- автоматизована система керування технологічним процесом від приймання зерна з автотранспорту, очищення, сушіння, зберігання до його відвантаження на автомобільний чи залізничний транспорт;

- силоси зберігання сухого зерна оснащені сучасною багаторівневою системою контролю температури всередині ємностей, що гарантує чітке дотримання контрактних показників якості зерна;

- автоматичний пробовідбірник зерна із автомобільного транспорту;

- транспортне та очисне обладнання елеваторного комплексу оснащено системою аспірації повітря;

- лабораторія оснащена передовими засобами контролю якості продукції;

- зручне логістичне розташування, поруч із автомобільними шляхами обласного та державного значення, власна залізнична колія.

Перевагами елеватора у компанії вважають дві незалежні технологічні лінії, що дає можливість одночасно приймати як різні культури, так і зерно різної якості, а також продуктивність транспортного обладнання кожної технологічної лінії елеваторного комплексу — 250 т зерна за годину.


Джерело: elevatorist.com

Partners LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta