Як LNZ Group вивчає особливості кожного регіону

Компанія LNZ Group до кінця лютого продовжує проводити зустрічі з аграріями в усіх областях України, на яких обговорюються найактуальніші теми перед початком посівної.

 фото 1 LNZ Group

Такі зустрічі представників компанії з сільгоспвиробниками в кожній області демонструють зосередженість компанії на регіональних проблемах та потребах аграріїв та індивідуальний підхід до кожного фермера. Адже окрім знайомства з новими брендами, які представляє LNZ Group, та продуктами, сільгоспвиробники мають змогу обговорити свої виробничі питання, порадитись щодо підбору гібридів і технологій захисту та підживлення.

«Ми разом із аграріями обговорюємо питання, які актуальні для кожного регіону. Адже зважаючи на різні кліматичні умови, до того ж, осінньо-зимовий період виявився доволі нетиповим для України, в кожній області свої особливості та проблеми. Універсальної технології не існує. Тому ми проводимо такі зустрічі з 17 по 28 лютого, щоб разом із аграріями вирішити, в якому регіоні яку краще застосовувати стратегію весняного захисту озимих зернових, який гербіцидний захист підібрати для зернових та технічних культур, щоб мати гарну врожайність, незважаючи на кліматичні зміни», — зазначає керівник відділу польового маркетингу LNZ Grouр В'ячеслав Панасюк.

За його словами, під час зустрічей, наприклад, в Харківській області, окрім продукції бренду DEFENDA, аграріїв цікавили гібриди кукурудзи бренду UNIVERSEED, зокрема, силосні гібриди Leafy типу. Для сільгоспвиробників Вінницької області актуальними були питання врожайності, вологовіддачі та живлення кукурудзи. А от на Полтавщині найбільше цікавилися фунгіцидною групою препаратів, захистом зернових культур і застосуванням ґрунтових гербіцидів для захисту соняшнику та кукурудзи. Зокрема, найактуальнішою темою стала система захисту пшениці від DEFENDA. Учасники круглого столу цікавилися питаннями дієвості та якості препаратів і правилами їхнього змішування. Тож на цьому заході було детально обговорено правильне застосування ґрунтових гербіцидів у залежності від ґрунтово-кліматичної зони, а також — як правильно будувати ефективні системи захисту з урахуванням погодних умов 2020 року.

Зустрічі Агродепартаменту LNZ Group із сільгоспвиробниками вже відбулися в Харківській, Полтавській, Вінницькій та Київській областях. Попереду — ще низка регіональних круглих столів, де аграрії отримають змістовні відповіді на свої запитання.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua


Partners LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta