Аграрії поділились досвідом використання нових продуктів компанії LNZ Group

Власним досвідом вирощування гібридів кукурудзи UNIVERSEED та використання засобів захисту рослин DEFENDA в рамках проведення науково-технологічної платформи LNZ Hub поділились вітчизняні сільгоспвиробники.

Про переваги використання нових продуктів компанії розповів головний агроном ФГ «Тетяна 2011» Олександр Сівогорло (Київська обл.).

«З компанією LNZ співпрацюємо уже не перший рік, починали з цукрових буряків. Наразі асортимент культур розширили, окрім цього, користуємось препаратами DEFENDA. Цьогоріч вдалось спробувати нову силосну кукурудзу лінійки UNIVERSEED, результатом по кількісним та якісним показникам дуже задоволені. Прийняли рішення з наступного року повністю перейти на силосні гібриди UNIVERSEED, щодо зернових — будемо випробовувати в польових умовах», — говорить Олександр Сівогорло.

 фото 1 LNZ Group

Олександр Сівогорло, головний агроном ФГ «Тетяна 2011»

За його словами, співпраця з LNZ Group, яка передбачає забезпечення насінням, добривами на ЗЗР, дозволяє знизити собівартість вирощування продукції та одночасно підвищити ефективність ведення агробізнесу.

«Основне наразі не врожайність, а маржинальність, скільки ми отримаємо на виході. У нашому господарстві основний акцент ми робимо не на кількісних показниках, а на прибутку, одержаному з гектара площ. Наразі собівартість вирощування відіграє вирішальну роль в ефективності сільгоспвиробництва», — зауважив представник ФГ «Тетяна 2011».

Про співпрацю з компанією LNZ Group розповів начальник агрономічного відділу агроіндустріального холдингу «Миронівський Хлібопродукт» (МХП) Віктор Марценюк.

 фото 2 LNZ Group

Віктор Марценюк, начальник агрономічного відділу МХП

«З LNZ співпрацюємо у закупівлі насіння кукурудзи та соняшнику. У своїх технологіях також застосовуємо препарати DEFENDA. Кукурудза UNIVERSEED для нас новий досвід, в першу чергу ми зацікавлені саме в силосній кукурудзі, зернові гібриди розглядаємо на перспективу вирощування в центральному регіоні України», — розповів Віктор Марценюк.

За його словами, результати технологій та новинок, представлених на LNZ Hub, вдасться оцінити вже з настанням жнив пізніх культур.

Джерело: SuperAgronom.com

Partners LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta