LNZ Hub 3.0 зустрів перших відвідувачів: враження першого дня відкриття платформи

У понеділок 3 серпня LNZ Hub 3.0 відкрився для відвідувачів і протягом місяця прийматиме аграріїв, що хочуть на власні очі побачити найбільшу платформу агротехнологій та оцінити технології захисту від DEFENDA, оцінити нові силосні та зернові гібриди UNIVERSEED, а також нові гібриди соняшнику.

LNZ Hub 3.0 зустрів перших відвідувачів: враження першого дня відкриття платформи фото 1 LNZ Group

Цього року, зазначає Юлія Камєнєва, директор з маркетингу компанії LNZ Group, агротехнологічну платформу виявляють бажання відвідати багато нових клієнтів, що раніше на подібні заходи не приїздили.

«Цей рік особливий у першу чергу тим, що LNZ Hub 3.0 повністю змінився порівняно з попередніми двома роками проведення. Якщо раніше це були більше демонстраційні лінійки і досить невелика кількість дослідів, то сьогоднішній LNZ Hub — це 10 блоків площею 20 га, вся лінійка зернових та силосних гібридів бренду UNIVERSEED та 20 ексклюзивно нових гібридів соняшнику, більше 50 ділянок демонстрацій технологій захисту DEFENDA на ярій пшениці, кукурудзі, сої та соняшнику. Це перший в Україні проект «Краш-тест», що демонструє, як краще не робити на полі, аби не отримати проблем та збитків. Це велика кількість контрольних ділянок, дослідів, адже ми намагалися окреслити повне коло проблем, що виникають в аграріїв, та разом з ними знайти рішення для кожного господарства», — зазначила вона.

За словами Юлії Камєнєвої, місяць відкритих відвідин LNZ Hub 3.0 вже розписаний заздалегідь, адже було дуже багато заявок від клієнтів з усієї України – як тих, що вже бували на подібних заходах компанії раніше, так і нових.

«Я представляю ТОВ «Альтаїр-Україна 2020», цього року побував на LNZ Hub вперше, хоча з компанією LNZ Group ми працюємо вже від 2017 року. Дуже сподобалися сьогоднішні виступи спікерів, агрономів. Цікаво, детально та професійно розповіли про те, що відбувається на платформі, про насіння та засоби захисту. Думаю над тим, щоб на наступний рік випробувати в своєму господарстві деякі зернові гібриди кукурудзи UNIVERSEED. Також цікавлять усі лінійки захисту DEFENDA для соняшнику та кукурудзи, будемо вести переговори з цього приводу», — ділиться враженнями Олексій Орел.

LNZ Hub 3.0 зустрів перших відвідувачів: враження першого дня відкриття платформи фото 2 LNZ Group

За словами В′ячеслава Панасюка, керівника відділу польового маркетингу LNZ Group, цього року LNZ Hub повністю оновлено, він став більш об′єктивним та цікавим для агровиробника.

«Ми повністю оновили концепцію і підходи, головним завданням стало повне розкриття потенціалу культур та акцент на тих результатах, які аграрій може отримати на своїх полях в реальних умовах. Також цього року ми вперше зробили «Краш-тест», який показує основні помилки при вирощуванні пшениці та кукурудзи. Більше 20 ділянок пшениці, більше 20 ділянок кукурудзи беруть участь у цьому експерименті. Вже маємо дуже цікаві результати», — розповів він.

Відвідувати агроплатформу дозволено невеликим групам, враховуючи карантинні обмеження. І це, каже Юлія Камєнєва, позитивно позначається на спілкуванні: є можливість приділити увагу кожному клієнту та провести індивідуальні бесіди з питань, що цікавлять безпосередньо конкретного учасника заходу.

«Крім того, ми приділили цього року велику увагу відеоформату. Сівбу ділянок ми знімали на відео, є багато відео розвитку рослин, щоб сьогоднішні відвідувачі могли бачити, як відбувалися усі процеси та чому посіви виглядають зараз саме так. Крім того, у нас є низка дослідно-демонстраційних ділянок Mini Hub у різних областях країни, які можна відвідати, а також подивитися про них в деталях у відео. Ми знімаємо і наші силосні воркшопи, разом з експертами висвітлюючи усі особливості та тонкощі процесу заготівлі силосу. Усе це можна переглянути на нашому каналі», — зазначила директор з маркетингу.

Джерело: Superagronom.com

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta