Запрошуємо на індивідуальні зустрічі на LNZ Hub 5.0

Запрошуємо на індивідуальні зустрічі на LNZ Hub 5.0 фото 1 LNZ GroupОглянути результати страхового захисту на кукурудзі та соняшнику та побачити, як працюють однокомпонентні продукти бренду DEFENDA, можна на індивідуальних зустрічах-екскурсіях на LNZ Hub 5.0, який проходить цьогоріч на Рівненщині. Технологічна платформа LNZ Hub розташована на полях Дубенської Аграрної Компанії у Рівненській області.

Фахівці LNZ, розпочинаючи з 11 липня, готові проводити індивідуальні зустрічі з детальним оглядом ділянок у всіх чотирьох блоках платформи, на яких представлено: лінійка зернових та силосних гібридів кукурудзи UNIVERSEED з ФАО від 220 до 440

Серед зернової лінійки тут представлені 9 гібридів, що вирізняються високою стійкістю до фузаріозу, інших хвороб. А також є гібриди, що рекомендовані для зон нестійкого зволоження. Серед гібридів новинка — UNI3717/EXPM051 (ФАО 370).

Серед  силосної лінійки представлено 6 гібридів, що вирізняються високим рівнем облистяності та борошнистим типом зерна. Серед гібридів новинка — S3477/EXPG601 (ФАО 440).  4 системи захисту на кукурудзі від бренду DEFENDA Тут продемонстровано різноманітні схеми із різними варіаціями продуктів, включаючи мікродобрива DEFENDA для позакореневого живлення кукурудзи.

Зокрема, відвідувачі можуть побачити, як спрацьовують страхові схеми захисту на культурі. 

лінійка гібридів соняшнику селекції Strube, ексклюзивним дистриб’ютором яких є компанія LNZ Group 

Лінійка включає гібриди під різні технології: класичну, сульфо- та ІМІ-стійкі. Продемонстровано посухостійкі, толерантні до фомопсису і вовчка гібриди соняшника Strube.  На індивідуальній екскурсії фахівці LNZ Group проконсультують щодо вибору гібриду під конкретний регіон та технологію вирощування та щодо алгоритму вибору технологій під кожний гібрид. 

системи захисту гібридів соняшнику, побудовані на застосуванні  продуктів бренду DEFENDA у чотирьох схемах 

Фахівці компанії зазначають, що запропоновані схеми є найбільш наближеними до тих, що використовуються господарствами та мають високу ефективність в даних ґрунтово-кліматичних умовах. 

Тут можна побачити результати підживлення соняшнику, яке вносили з використанням продуктів з лінійки мікродобрив DEFENDA. І переконатися в ефективності роботи однокомпонентних препаратів.

Записатися на індивідуальну зустріч можна за номером телефону +380673706595.

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta