В Україні стартувала робота технологічної платформи LNZ Hub 3.0

На базі компанії LNZ Group в с. Лозуватка Шполянського району Черкаської області розпочала роботу інноваційно-технологічна платформа LNZ Hub3.0, яка буде працювати до 31 серпня 2020 р.

В ході демонстрацій будуть показані нові силосні і зернові гібриди UNIVERSEED і ексклюзивно нові гібриди соняшнику SW seed і Advanta seed. Крім цього, сільгоспвиробники зможуть вивчити 50 ділянок демонстрацій технологій захисту DEFENDA на ярої пшениці, кукурудзі, сої і соняшнику.

«У цьому році LNZ Hub кожен день відвідують маленькі групи аграріїв. Тому фахівці нашої компанії можуть з кожним поспілкуватися персонально, розповісти і представити продукти і послуги від LNZ Group. А головне, у нас є можливість почути про проблеми фермерів і спільно знайти рішення », - розповідає директор з маркетингу LNZ Group Юлія Каменєва.

 В Україні стартувала робота технологічної платформи LNZ Hub 3.0 фото 1 LNZ Group


Також вона додає, що на LNZ Hub3.0 закладено понад 50-ти дослідних ділянок, які поділені на 8 блоків. «Така масштабність обгрунтована тим, щоб кожен учасник хаба зміг знайти схожу або таку ж проблему або ситуацію, як на його полі», - говорить Юлія Каменєва.
Щоб фермер міг знайти для себе найбільш оптимальну технологію, досліди закладені в різних нормах, з різними термінами внесення, з різними культурами і системами внесення ЗЗР.
«У цьому році LNZ Hub3.0 відрізняється від попередніх. У минулому акцент був на демонстраційній лінійці продукції компанії. У цьому ж закладено в десятки разів більше ділянок. Ми намагалися продемонструвати всі проблеми, з якими можуть зіткнутися аграрії в силу кліматичних умов, підлаштовуючись під потреби кожного господарства », - додає директор з маркетингу LNZ Group.
Окремою ділянкою представлено поле під назвою «Краш-тест» - внесення страхових гербіцидів з різною нормою і на різних етапах розвитку зернових культур. У компанії говорять, що намагалися показати, як робити не треба і як уникнути помилок.

LNZ Hub 3.0 відкритий для відвідувачів протягом усього місяця. «Ми вже склали план відвідування для наших партнерів, також є багато бажаючих серед нових клієнтів.

Результати LNZ Hub 3.0 будуть вже після збору всього врожаю, плануємо порівняти з торішніми цифрами, щоб відобразити дані в динаміці », - говорить Юлія Каменєва.
Вона додає, що оскільки в цьому році склалася ситуація з обмеженнями за особистими зустрічами, LNZ Group, будучи в тренді, активно публікує відеоконтент на YouTube-каналах LNZ Group і LNZ Web, де представлено, як проходила підготовка до посівної, сама посівна, внесення ЗЗР з коментарями фахівців департаменту агротехнологій LNZ Group.
«Ми будемо продовжувати вести відеоблог не тільки LNZ Hub3.0, а й міні-хабів, ділянки яких закладені в 9-ти областях і покривають грунтово-кліматичні умови всієї країни. Також ми знімаємо локації по силосним воркшопам. Один Silage Workshop пройде в офлайні в другій половині серпня у Вінницькій області.
У свою чергу один з відвідувачів LNZ Hub 3.0, представник СПД «Коцюк» Віталій Булах каже, що з компанією LNZ Group тільки починають знайомитися, в наступному році планують посіяти кукурудзу UNIVERSEED.

 В Україні стартувала робота технологічної платформи LNZ Hub 3.0 фото 2 LNZ Group

«На жаль, на території свого господарства ми не можемо закласти таку кількість досвідчених ділянок з різними видами посіву та обробки, термінами і дозами внесення. Тут же в одному місці можна побачити різницю в технології, підході і продуктах, - каже аграрій. - Всю інформацію намагався записати, щоб потім разом з колегами проаналізувати. Тому про користь такого заходу без перебільшень можна говорити тільки позитивно».

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta