Технологічна платформа LNZ Hub зустріла перших гостей

Технологічна платформа LNZ Hub зустріла перших гостей фото 1 LNZ GroupLNZ Hub 6.0 почав свою роботу з 14 серпня та відкритий для відвідування до 14 вересня. Окрім технологічної платформи, можна відвідати тонельний комплекс Tevitta та завод із заморожування «Авуар».

  «Цього сезону відвідувачам платформи демонструють ділянки технологій захисту DEFENDA на кукурудзі та соняшнику. Наші фахівці діляться досвідом та розповідають про схеми захисту DEFENDA, а також демонструють результати, — коментують у LNZ Group. — Особливий акцент приділено окремому блоку з краш-тестами, де відтворені ситуації, що демонструють типові помилки або вимушені порушення в технологіях захисту». 

Технологічна платформа LNZ Hub зустріла перших гостей фото 2 LNZ GroupОдин із гостей LNZ Hub, директор компанії «Хорс» Валерій Леськов приїхав на платформу разом зі всіма агрономами господарства.

З компанією LNZ Group співпрацюємо вже більше 20 років, починали з насіння цукрового буряку. На сьогодні майже половина ЗЗР, які використовуємо, — це бренд DEFENDA. Застосовуємо широку лінійку засобів захисту, так працюємо уже 4 роки.

Технологічна платформа LNZ Hub зустріла перших гостей фото 3 LNZ GroupАграрій говорить, що відвідує LNZ Hub уже третій рік, відмічає активний розвиток платформи. «Це чесний та порядний підхід до заходу, ніхто не намагається виокремити свої продукти, на полях представлено, як працюють продукти у виробничих умовах. Найбільше подобається блок краш-тестів, де агрономи «граються» з глибиною, густотою, строками посівів, системами обробки. Головне, що ми, відвідувачі, отримуємо всі результати цих дослідів і можемо брати собі їх до уваги», — коментує він. 

Технологічна платформа LNZ Hub зустріла перших гостей фото 4 LNZ GroupБлизько  десятка гібридів соняшнику, які представлені на LNZ Hub, агрокомпанія «Хорс» використовує на своїх полях залежно від кліматичних умов, типів ґрунтів, підбирають під різні умови. Така ж ситуація і з гібридами кукурудзи. 

Технологічна платформа LNZ Hub зустріла перших гостей фото 5 LNZ GroupОкрім польових демонстрацій, гості LNZ Hub відвідали завод із заморожування «Авуар», а також подивилися на особливості вирощування ожини, малини та полуниці у тонельному  комплексі Tevitta.

Технологічна платформа LNZ Hub зустріла перших гостей фото 6 LNZ GroupЯкщо ви маєте бажання відвідати технологічну платформу, зверніться до менеджера компанії у вашому регіоні.

Джерело: Agroportal.ua

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta