Розширення лінійки мінеральних добрив та вигідні пропозиції від LNZ Group для аграріїв

За період своєї роботи на ринку LNZ Group сформувала потужну мережу дистриб'юції та має високий рівень довіри клієнтів. Логічним продовженням розвитку компанії стала дистриб'юція мінеральних добрив.

Розширення лінійки мінеральних добрив та вигідні пропозиції від LNZ Group для аграріїв фото 1 LNZ Group

Роман Кравець, керівник напряму LNZ Energo, поділився деталями нового проекту LNZ Group, який компанія запустила у червні цього року. Зараз LNZ Group зосередилася на азотній групі добрив (аміачна селітра, карбамід і КАС) українського виробництва. Роман Володимирович розповів: «Восени й навесні очікуються пікові сезони споживання цієї продукції. Багато клієнтів уже укладають контракти, щоби своєчасно закупити продукцію за оптимальними цінами». Наступного року LNZ Group буде розширювати асортимент: до лінійки мінеральних добрив увійде фосфорна група. «Максимальне споживання цих добрив спостерігається влітку та на початку осені. Саме на цей період ми плануємо сформувати оптимальну пропозицію”, — зауважив Роман Володимирович. І додав, що метою компанії є увійти до п’ятірки найбільших трейдерів України.

LNZ Group робить акцент на дотриманні строків постачання добрив споживачам, тому орендує сім складів у різних регіонах України. Роман Кравець зазначив, що наявність різних точок відвантаження є великою перевагою компанії: «Іноді через витрати на логістику вигідніше придбати дорожчу продукцію, але зі складу, що розташований ближче до господарства». Також додав, що LNZ Group відвантажує добрива і напряму: «Для забезпечення цього в нас є довгострокові домовленості з виробниками щодо продажу й відвантаження продукції».

LNZ Group пропонує й комплексні угоди. Можна придбати всю лінійку продукції LNZ за нижчими цінами, ніж на ринку. При цьому під час укладання пакетної угоди окремо проговорюються індивідуальні графіки оплати. Окрім того, компанія працює з векселями та аграрними розписками, а також є можливість укладення угод про постачання продукції LNZ Group із гарантіями подальшого викупу продукції аграрія.

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta