Перемога: «ЛНЗ-Лебедин» здобув Кубок України з аматорського футболу

10 червня 2018 року увійшло в історію футболу та LNZ Group. Футбольний клуб «ЛНЗ-Лебедин» став володарем Кубку України серед аматорів 2017/2018.

Футбольний клуб розпочав своє існування у 2006 році і вже через три роки виграв обласний чемпіонат. Свій золотий успіх на обласному рівні команда «ЛНЗ» повторювала ще тричі – в 2011, 2016 та 2017 роках. Тривалі підготовки та наполеглива праця нарешті призвели до найголовнішої перемоги аматорської команди, яка відчиняє двері до професійної ліги. Відтак, «ЛНЗ-Лебедин» під керівництвом президента клубу Андрія Полтавця став першим клубом із Черкаської області, який завоював цей трофей.

Протягом всього шляху до фіналу команда «ЛНЗ-Лебедин» радувала своїх фанатів, здобувши в 10 матчах Кубку України 10 перемог. Уже під час фінальних ігор, не зважаючи на те, що у заключному матчі-відповіді команда пропустила два м’ячі у свої ворота, кінцеву перемогу їй забезпечила попередня перемога над ФК «Вікторія» Сумської області, де лебединці виграли з рахунком 0:3

.

Голова спостережної ради «LNZ-Group» Дмитро Кравченко впевнений, що такі показники є результатом органічної взаємодії бізнесу та спорту.

— Сьогоднішня перемога – це заслуга і футболістів, і кожного співробітника «LNZ Group». Існує залежність між успіхами бізнесу і спорту. Сподіваємось, що перемоги на усіх напрямках будуть мати своє продовження, - зазначив він.

Зусиллями LNZ Group 2017 року в Лебедині побудовано сучасний стадіон за стандартами УЄФА. А постійна фінансова підтримка допомагає команді гідно виступати по всій Україні не соромлячись ні свого зовнішнього вигляду, ні класу підготовки.

Перший віце-президент організації Олександр Каденко впевнений, що завдяки таким командам аматорський футбол в Україні й надалі матиме свій розвиток та перспективи.

Фінальна гра була проведена на високому рівні. Дуже приємно бути тут, дивитись на чудову організацію, футбольне поле, ставлення до спорту, до людей, до команди гостей. Свято насправді вдалось. Ми маємо гарні перспективи розвитку аматорського футболу в Україні з такою бізнесовою підтримкою, - підбив підсумки Олександр Валентинович.

Особливу радість від перемоги отримали давні вболівальники команди. Вони впевнені, що футбольна команда відіграє для села величезну роль, популяризує його в усій Україні.

— Сьогодні справді для нашого села – особливий день. Дуже радує той факт, що саме в нашому рідному Лебедині проходить фінал Кубку України з футболу серед аматорів. Ми, лебединці, дуже пишаємося нашою командою, яка стала переможцем. Знаєте, приємно, коли до нас в село приїздять гості з усієї України і бачать, які разючі позитивні зміни відбуваються у нас порівняно з іншими селами країни. Це популяризує наше село та викликає патріотизм і гордість за рідний край, - ділиться враженнями житель Лебедина Олександр Бондаренко.

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta