П’ятому сезону бути: технологічна платформа LNZ Hub 5.0 цьогоріч продовжує роботу

Незважаючи на воєнний стан та загалом складну ситуацію, LNZ Hub цього року вже звично продовжить роботу і проведе п’ятий сезон польових досліджень та випробувань.

П’ятому сезону бути: технологічна платформа LNZ Hub 5.0 цьогоріч продовжує роботу фото 1 LNZ GroupПро це SuperAgronom.com розповів Олександр Хмелюк, керівник агродепартаменту LNZ Group. Щоправда, цьогоріч зміниться місце розташування технологічної платформи, адже у компанії вважають доцільним набувати нового досвіду в інших регіонах. Змінити локацію вирішили також із практичних міркувань.

«Цьогоріч ми обрали локацію на півдні Рівненської області, м. Дубно, аби продемонструвати наші технології зовсім в інших ґрунтово-кліматичних умовах. Так склалось, що наша технологічна платформа LNZ Hub вперше розміщена на заході країни. Минулого року ми відкрили представництво у західному регіоні, щоб бути ще ближчими до аграріїв. Слід зауважити, що цей регіон розташований на значній віддалі від нашого полігону в попередніх роках, що розвміщувався у центральному регіоні. Крім цього, відрізняється і ґрунтово-кліматичними умовами. Виходячи із цього і сформовано задачі. Це передусім знайомство із особливостями генетики гібридів кукурудзи UNIVERSEED зернового та силосних напрямів, гібридів соняшника STRUBE; перевагами однокомпонентних засобів захисту рослин DEFENDA та системами захисту культур в цілому», — розповів Олександр Хмелюк.

П’ятому сезону бути: технологічна платформа LNZ Hub 5.0 цьогоріч продовжує роботу фото 2 LNZ GroupНезважаючи на кризу та певні складнощі в роботі агросектору, проект було вирішено не зупиняти, адже його користь та практична цінність була доведена попередніми роками досліджень та спілкування з аграріями різних регіонів.

«У сільському господарстві, зокрема у рослинництві, всі процеси знаходяться під значним впливом природних факторів, у т.ч. погодних умов. Тому, не існує єдиного правильного рішення: технології, гібрида чи системи захисту, з одного боку, а з іншого, чим за більшої кількості різноманітних умов ми отримаємо результати — тим більшим буде наш багаж знань як правильно діяти за тих чи інших умов. Власне тому ми і не зупиняємо наш проект технологічної платформи LNZ Hub. Формат, сподіваємось, не зміниться, а зміниться масштаб. Традиційно буде відеоформат, за яким ви можете слідкувати на наших акаунтах та сторінках у соціальних мережах. Плануємо проведення і offline заходів, але про це ще говорити передчасно, все буде залежати від ситуації», — зазначив керівник агродепартаменту LNZ Group.

Отже, що цього року будуть представляти та досліджувати в рамках технологічної платформи? За словами пана Олександра, цьогоріч LNZ Hub планується таким:

  • Буде представлено лінійку гібридів кукурудзи канадської селекції UNIVERSEED зернового напряму та ексклюзивні гібриди силосного напряму, які мають ряд принципових відмінностей від зернових.
  • Буде представлено лінійку гібридів соняшнику селекції STRUBE, ексклюзивним дистриб’ютором є компанія LNZ Group. Вона буде включати гібриди під різні технології: класичну, сульфо- та ІМІ-стійкі. Фахівці компанії готові надавати алгоритм вибору технології для кожного конкретного господарства.
  • Концепції систем захисту від бур’янів: ґрунтові, страхові та їх комбінації. Аграріям покажуть, як правильно обрати систему захисту залежно від умов господарства та конкретного поля.
  • Буде продемонстровано різні системи захисту від DEFENDA, які відповідають умовам даного регіону та покликані забезпечити потребу господарств різного рівня інтенсифікації виробництва.

Тож цього року, як і в усі попередні роки проведення технологічної платформи, буде цікаво та корисно.

П’ятому сезону бути: технологічна платформа LNZ Hub 5.0 цьогоріч продовжує роботу фото 3 LNZ GroupВаріантів спілкування з аграріями буде кілька, якщо дозволить ситуація, то будуть і офлайн зустрічі.

«Сподіваємось, що у нас буде можливість проведення і offline заходів. І, звичайно, мені такий формат подобається найбільше, на мою думку, він є найбільш корисним для гостей нашої платформи і найбільш продуктивним для нас — це індивідуальні екскурсії, де ми можемо обговорити всі проблеми і знайти відповіді на всі питання. Достатньо буде лише завчасно домовитись про день і час, і вас обов’язково там зустрінуть!», — підсумував Олександр Хмелюк.

Тож до зустрічі на LNZ Hub 5.0 вже незабаром!

Джерело: Superagronom.com

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta