Названо фунгіцид, який ефективно контролює ряд хвороб після їхнього прояву

Більшість фунгіцидів призначені для профілактичного внесення, ніж лікування за фактом прояву хвороби. Але є ЗЗР, здатні швидко зняти хворобу, коли вона вже почала розвиватися.

Про це розповів Роман Франчук, директор з аграрного виробництва «LNZ Group»

Для швидкої та ефективної боротьби з хворобами він рекомендує фунгіцид Вітоксид Нітро (пероксид водню, 49 %/л, азотнокисле срібло, вода дистильована до, 100 %/л), який є відтепер в портфелі LNZ Group.

«Найбільше ми використовували його проти моніліозу і кокомікозу на вишні. У боротьбі з цими хворобами ми зайшли в глухий кут, поки не знайшли цей препарат, який швидко знімає хворобу. Можна сказати з сьогодні на завтра. Потім ми почали застосовувати й на інших культурах. Вітоксид Нітро дуже ефективно знімає бактеріози, наприклад, на капусті», — поділився фахівець.

Названо фунгіцид, який ефективно контролює ряд хвороб після їхнього прояву фото 1 LNZ GroupФунгіцид призначений для контролю бактерій і грибів, включно Ervinia, Xanthomonas, Fusarium, Phytophtora тощо на овочевих, плодово-ягідних, зернових, зернобобових і олійних культурах. Фахівець додає, що Вітоксид Нітро ефективний, коли хвороба вже проявилася, розвивається і потрібно терміново захистити культуру. Наприклад, після дощу. Препарат вже можна застосовувати на наступний день.

У своєму складі фунгіцид містить допоміжні речовини як азотнокисле срібло у якості стабілізуючого агенту і воду дистильовану до 100%.

Препарат також можна використовувати для знезараження інструментарію, обладнання, техніки, дезінфекції спецодягу, дезінфекції технологічної води, систем поливу і видалення біоплівки.

Зі слів виробника, ефективність Вітоксид Нітро досягається завдяки тому, що водню пероксид розпадається з виділенням атомарного кисню, який працює як потужний дезінфектант, чинить антисептичний і дезінфікуючий по відношенню до бактерій, грибів і вірусів ефекти, а також забезпечує очищувальну та дезодоруючу дії. Наявність стабілізатора значно підсилює та подовжує його знезаражувальний ефект, а також дозволяє збільшити терміни зберігання препарату без втрати його дезінфікуючих властивостей.

Джерело: superagronom.com

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta