Mini hub на Тернопільщині завершив серію технологічних Днів поля по Україні

19 серпня на території компанії «Контінентал Фармерз Груп» у с. Смиківці Тернопільської області пройшов черговий Mini hub від LNZ Group, що завершив серію подібних заходів у різних регіонах України.

Цей індивідуальний День поля складався з двох частин: теоретичної та практичної. Під час теоретичної частини Дмитро Соломонюк презентував компанію LNZ Group, бренди DEFENDA та UNIVERSEED, а також нові напрями бізнесу (LNZ web та LNZ Energo). Про основні проблеми вирощування кукурудзи у західних областях, досвід боротьби з ними та переваги гібридів кукурудзи UNIVERSEED гостям заходу розповів О. Хмелюк, менеджер із розвитку агротехнологій LNZ Group.

Під час практичної частини аграрії побачили зернові та силосні гібриди кукурудзи UNIVERSEED та на власні очі переконалися в ефективності систем захисту польових культур від DEFENDA.

Mini hub на Тернопільщині завершив серію технологічних Днів поля по Україні фото 1 LNZ Group

«На цих полях можна побачити ефективність та особливості систем захисту кукурудзи DEFENDA. Учасники заходу з цікавістю оглядали посіви, приємно, що ставили багато фахових питань, жваво включалися в дискусію. Сьогодні ми зібрали більше 30 гостей на цьому Mini hub, це здебільшого ті агровиробники, що не мали змоги відвідати нашу основну велику технологічну платформу LNZ hub», — розповів В’ячеслав Панасюк, маркетинг-менеджер із систем захисту рослин LNZ Group.

Він додав, що в цілому результатами проведення Mini hub по Україні в компанії задоволені та вже планують проведення серії подібних заходів на наступний рік.

«Маємо багато технологічних рішень, які хочемо продемонструвати аграріям, адже наша головна мета – не продавати, а випробовувати технології, радити агровиробникам якісь корисні технологічні рішення, вести діалог з аграрієм. Люди це чудово бачать і тому активно відвідують наші Дні поля, спілкуються, обмінюються досвідом», — підсумував В’ячеслав Панасюк.

Олена Басанець, SuperAgronom.com

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta