ЛНЗ творить дива!

На сьогоднішній день успішному та прогресивному підприємству недостатньо просто ефективно вести власний бізнес. Необхідно ще бути відповідальним перед суспільством.

У соціальному напрямі LNZ Group, безумовно, є лідером. Ми усвідомлюємо, наскільки важливою є допомога українцям у різних галузях, таких як освіта, благоустрій, медицина, спорт, культура та духовність, а також допомога воїнам АТО.

Компанія прагне поліпшити умови життя працівникам, їхнім сім’ям і тим, хто мешкає у навколишніх містечках і селах. Адже кожен із нас прагне користуватися якісними дорогами, відпочивати у добре облаштованих парках.

ЛНЗ творить дива! фото 1 LNZ Group


До того ж багато українських шкіл потребують нашої матеріальної підтримки. Ми створюємо комфортні умови для навчання та гармонійного розвитку школярів.

ЛНЗ творить дива! фото 2 LNZ Group


Також компанія робить свій внесок в якість української медицини та її доступність для всіх пацієнтів. Ми сприяємо покращенню умов у місцевих лікарнях та допомагаємо придбати для них сучасні прилади діагностики.

ЛНЗ творить дива! фото 3 LNZ Group


Для нас спорт – синонім слова «здоров'я». Саме тому LNZ Group фінансує будівництво кількох сучасних спортивних об’єктів. Окрім цього, ми підтримуємо обдаровану українську молодь і впевнені, що це майбутні чемпіони та спортивні зірки України!

ЛНЗ творить дива! фото 4 LNZ Group


Ми розуміємо, наскільки важливими є потреби воїнів АТО, адже вони захищають нашу країну, нас і наших дітей. Забезпечувати підтримку українських військових та їх сімей, а також допомагати ветеранам війн, інвалідам, чорнобильцям – громадянський обов’язок нашої компанії.

ЛНЗ творить дива! фото 5 LNZ Group


Духовність і культура – ті сфери соціального життя, що вимагають особливої уваги та підтримки. Ми хочемо, щоб молодь сучасної України сформувала правильні ціннісні орієнтири й завжди прагнула до творчого розвитку та самореалізації.

ЛНЗ творить дива! фото 6 LNZ Group


Компанія може стабільно й ефективно розвиватися лише тоді, коли її працівники та члени їхніх сімей впевнені у завтрашньому дні. Для нас важливо надавати підтримку не лише територіям, де працюємо безпосередньо, а й реалізовувати проекти, якими користуються всі мешканці району. Адже у сучасному світі не можна залишатися осторонь соціальної сфери суспільного життя.

Забезпечити людям, які живуть поряд із нами, стабільне майбутнє й гармонійний розвиток – одне з пріоритетних завдань LNZ Group.

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta