LNZ Group запрошує аграріїв на демонстраційний захід Silage Workshop

Компанія LNZ Group організовує інформаційно збагачений демонстраційний захід Silage Workshop, де кожен бажаючий матиме змогу ознайомитись з технологіями вирощування та заготівлі силосної кукурудзи UNIVERSEED для отримання високоякісного силосу. Захід відбудеться проведе на базі ТОВ «Острійківське» у с. Острійки Білоцерківський район Київської області.

LNZ Group запрошує аграріїв на демонстраційний захід Silage Workshop фото 1 LNZ GroupМісце зустрічі: ресторан VinoGrad м. Узин. Орієнтовна дата проведення 12/13 серпня, за більш точною інформацією зверніться до менеджера LNZ Group.

Onlinе-реєстрація за посиланням

На заході спікери розкажуть про правильні технології виробництва силосу, силосну яму і на що треба звертати увагу при її закладанні.

«Ви зможете оцінити та побачити результати досвіду розумної ферми — системи, яка мінімізує негативний людський фактор при різних технологічних процесах», — зазначають організатори.

У практичній частині Silage Workshop учасникам буде продемонстрована робота інноваційної техніки компанії «Конкорд». На полі організатори презентують лінійку силосних гібридів бренду UNIVERSEED, щоб кожен аграрій міг наочно оцінити переваги кожного з гібридів.

LNZ Group запрошує аграріїв на демонстраційний захід Silage Workshop фото 2 LNZ GroupПрограма заходу

З 9:00 по 10:00 відбудеться реєстрація та ранкова кава, місце зустрічі ресторан VinoGrad, вул. Незалежності, 21, м. Узин, Київська обл.

Розпочнеться Silage Workshop з того, що керівник ТОВ «Острійківське» Ярослав Коломієць візьме вступне слово та дещо розповість про господарство.

Після технічний спеціаліст Lallemand Animal Nutrition (Канада) Сергій Косяненко розповість про актуальність якісного силосу при складанні раціонів для отримання максимальної продуктивності.

Далі Леонід Чорний, менеджер із розвитку агротехнологій, LNZ Group розкриє переваги силосних гібридів Leafy типу. Об 11:00 гостям розкажуть про сучасні техніко-технологічні рішення при заготівлі високоякісного силосу.

Спікер — Сергій Маринін, Product-менеджер по техніці Claas, «Конкорд»

За цим представник компанії «Чуб Агроконцепт» Книш Олександр поділиться практичним досвідом «Розумної ферми». Об 11:30 відбудеться демонстрація десятихвилинного відео «Від вирощування до молока».

Друга фаза Silage Workshop

Після закінчення першої частини заходу, планується кава брейк та розподіл учасників на дві групи, поїздка на господарство та відвідування демонстраційної локації. О 14:00 перша група прослухає про особливості коректної закладки силосної ями, фахівці розкажуть, на що звертати увагу.

Для другої групи проведуть презентацію силосної лінійки UNIVERSEED.

З 14:30 до 15:10 першій групі продемонструють особливості «Розумної ферми», покажуть новітні технології в дії. Для другої групи проведуть демонстрацію в роботі інноваційного високопродуктивного кормозбирального комбайна Claas Jaguar 960 та ґрунтообробної техніки.

Також друга група матиме змогу залишити ставки по врожайності кожного з гібридів.

О 15:10-15:25 — дорога до ресторану та початок святкового обіду, оголошення переможців ставок. Закінчення заходу планується на 18:00.

Джерело: Superagronom.com

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta