Помічники святого Миколая від LNZ Group прийшли з подарунками до дітлахів

Помічники святого Миколая від LNZ Group прийшли з подарунками до дітлахів фото 1 LNZ GroupЩороку перед Днем святого Миколая всі дітлахи чекають на подарунки. Для близько 5 тисяч діток зі шкіл та садочків Шполянського району помічниками святого Миколая стають представники LNZ Group, які щороку готують для малечі солодкі подарунки.

Цього року гостинці отримають 2 тисячі школярів та 3 тисячі дошкільнят навчальних закладів у таких селах: Терешки, Мар’янівка, Сигнаївка, Васильків, Топильна, Кримки, Нечаєве, Надточаївка, Станіславчик, Товмач, Матусів та Лебедин.

«Я 10 років працюю в Лозуватській школі, і щороку LNZ Group робить приємні подарунки для діток. Звичайно, малеча радіє такому солодкому сюрпризу», — каже заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Ігорівна Гонпанцерова.

Однак важливо згадувати про потреби дітей не лише з нагоди зимових свят раз на рік, а допомагати розвиватися їм постійно. Керівництво LNZ Group розуміє це та регулярно підтримує діток. Завідувач ДНЗ «Веселка» у с. Лозуватка Галина Баштан зазначає, що LNZ Group щороку дарує канцтовари, ранці та шкільне приладдя випускникам садочків, і дітки йдуть до школи забезпечені всім необхідним для успішного навчання.

Помічники святого Миколая від LNZ Group прийшли з подарунками до дітлахів фото 2 LNZ Group«Це класно, коли діти піднесено-щасливі приходять додому з новими подарунками. Завдяки спонсорам це — маленький вклад у щасливе дитинство малечі», — каже Віра Коваленко, директор Топильнянського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад — загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

LNZ Group прагне, щоби якомога більше малечі отримало гостинці. Усі дітки заслуговують хоча б на невеликий сюрприз та радість, особливо під час зимових свят. Адже це пора див і яскравих позитивних вражень. Тому, крім діток зі Шполянщини, солодкі подарунки отримає цього року і малеча з сусідніх районів, зокрема з сіл Товста, Ротмістрівка та Княжа, де LNZ Group опікується навчальними закладами.

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta