LNZ Group: північноамериканська селекція та український досвід

Ексклюзивні гібриди UNIVERSEED є новим етапом розвитку насіннєвого бізнесу України.


LNZ Group: північноамериканська селекція та український досвід фото 1 LNZ Group

Висока продуктивність або економічна ефективність? Питання, що постає перед кожним фермером при складанні технологічної карти. Стрімкий розвиток технологій у сільському господарстві України стимулює передові інноваційні компанії до пошуку оптимальних рішень і ідеального балансу економічних показників. Компанія LNZ Group знайшла це рішення та бажає поділитися з кожним своїм досвідом і знаннями. Таким рішенням став запуск бренду UNIVERSEED, у якому гармонійно поєдналася краща північноамериканська селекція з українськом досвідом. Відштовхуючись від потреб українських фермерів, бренд UNIVERSEED згенерував у собі основні цілі: адаптувати кращі світові батьківські лінії до реалій українського клімату, забезпечити високий стандарт якості посівного матеріалу, збільшити шанси аграрія на хороший урожай.

У цьому сезоні компанія LNZ Group, що є ексклюзивним партнером бренду UNIVERSEED в Україні, з гордістю хоче представити високопродуктивні зернові гібриди кукурудзи та унікальні в Україні силосні гібриди Leafy і Floury Leafy типу. Ці унікальні силосні гібриди були виведені спеціально для виробництва молочної та м'ясної худоби. Серед їх переваг — баланс між ефективною целюлозою та легкозасвоюваною масою; якісним крохмалем, що розщеплюється в рубці та унікальними агрономічними характеристиками (як-от високий урожай і тривалий період збору врожаю), що високо цінуються в молочній галузі. За останні п'ять років тісного партнерства в Україні перевірку пройшло понад 1500 гібридів, і кращі увійшли до продуктового портфеля бренду UNIVERSEED. Але пошук ніколи не закінчується: ми продовжуємо вивчати, тестувати та ділитися досвідом, тому із задоволенням запрошуємо побачити продукт у полі.

Бренд UNIVERSEED увібрав генетику та досвід північноамериканських фермерів і дослідницьких інститутів; репутацію, власну дистриб’юцію та насіннєвий завод LNZ Group; синергію бізнесів двох країн для досягнення більшого.

Ми переконані, що ексклюзивні гібриди UNIVERSEED є новим етапом у розвитку насіннєвого бізнесу України.


Джерело: news.liga.net

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta