LNZ Group демонструє нові напрямки бізнесу на Агро-2019

Вертикально інтегрований агропромисловий холдинг LNZ Group під час національної виставки «Агро-2019», яка напередодні розпочала свою роботу у Києві, презентує гібриди кукурудзи UNIVERSEED, технології захисту рослин DEFENDA та вперше демонструє нові напрямки бізнесу — LNZ Energo, LNZ Web і дистрибуційні пакети по добривам.

«Головне завдання участі у виставці — ближче і в деталях познайомити аграріїв з нашими новими брендами. Представники компанії спілкуються з кожним зацікавленим учасником та консультують із будь-яких питань. У цілому прагнемо підняти впізнаваність як самого бренду LNZ, так і нових напрямків», — наголошує директор відділу маркетингу LNZ Group Юлія Каменєва.

Окрім цього, LNZ Group привезла на виставку корів з ферми у Лебедині, які вирощені на поживних кормах з силосних гібридів Leafy та FlouryLeafy типу UNIVERSEED, щоб показати їхні переваги у дії.

LNZ Group демонструє нові напрямки бізнесу на Агро-2019 фото 1 LNZ Group

«Серед переваг селекції UNIVERSEED — бездоганний баланс між ефективною клітковиною та засвоюваною масою, якісний крохмаль, що краще розщеплюється в рубці, й унікальні агрономічні властивості. Їх дуже цінують у молочній промисловості, особливо за високу загальну врожайність і тривалі періоди жнив. У цих гібридів міцне стебло, яке простоїть до кінця сезону, початок розташовується відносно високо, що полегшує збирання врожаю», — уточнює керівник відділу агротехнологій LNZ Group Василь Кифорук.


Нове покоління генеричних елітних засобів захисту рослин LNZ представляє бренд DEFENDA, котрий має місію забезпечити українського виробника якісними та доступними ЗЗР з повним пакетом консультаційного супроводу.

«Ми допомагаємо аграріям наперед скласти готову технологію, яку протягом вегетаційного періоду трохи підкориговуємо залежно від конкретних обставин. Даємо рекомендації, — розповідає Василь Кифорук. — Наше завдання — допомогти запустити систему в господарстві й бути поряд, коли потрібна порада».

Група пропонує також свої дистрибуційні пакети, повноцінно представлені усіма типами добрив. Знайомить із брендом LNZ Energo — постачанням газу та електроенергії для аграріїв, а також анонсує запуск онлайн-платформи LNZ Web.

«Розробку онлайн-платформи LNZ Web ми розпочали восени минулого року, — додає Юлія Каменєва. — На виставці показуємо усім охочим бета-версію. Проте до нового сезону — наприкінці літа — онлайн-платформа запрацює у повноцінному режимі»На новій сучасній платформі буде представлений весь портфель продуктів LNZ Group та дистрибуція.

Юлія Каменєва уточняє, що онлайн-платформа має на меті забезпечити зручності для продажів продукції невеликим господарствам площею від 10 до 700 га. Щодо логістики, то компанія співпрацює з партнером «Нова Пошта», може запропонувати великогабаритну доставку власними силами чи запропонувати клієнту вивантажити замовлення безпосередньо зі складу.

Кожен користувач може відкрити для себе особистий кабінет на новому ресурсі. І не тільки простежувати свої закупки, вантажі, але й користуватися опцією спеціалізованого прогнозу погоди, уточнює Юлія Каменєва. Прогноз чітко зорієнтований саме на аграріїв, містить поради щодо внесення гербіцидів, оптимальних термінів посіву тощо.


LNZ Group демонструє нові напрямки бізнесу на Агро-2019 фото 2 LNZ Group

«Маємо у партнерах американського підрядника, котрий працює в Україні, орієнтується на інформацію з супутника. Показники погоди на нашому ресурсі налаштовані під геолокацію — людина отримує дані саме для місцевості, де зараз перебуває», — резюмувала вона.


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована компанія з 170-річною історією. Один з лідерів насіннєвого ринку України з багаторічним досвідом роботи з провідними міжнародними компаніями-селекціонерами з виробництва насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, гороху, ячменю.


Компанія розвиває три напрямки бізнесу: агровиробництво (Agro), насінництво (Product) і дистрибуцію (Market). Обробляє 70 тис. га землі і має більше 3 тис. працівників в сезон.

До складу LNZ Group входить 33 агрофірми, а також спеціалізований завод з виробництва кукурудзи, багатофункціональний завод з виробництва насіння пшениці, ячменю, гороху, сої, соняшнику, льону, спельти, два елеватори в Черкаській і Сумській областях, 5 логістичних центрів і власний митний склад.

Стенд компанії на виставці:

LNZ Group демонструє нові напрямки бізнесу на Агро-2019 фото 3 LNZ Group


Джерело: Agroportal

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta