Компанія LNZ Group провела Silage Workshop на базі Іллінецького державного аграрного коледжу

Відеоогляд заходу:

Компанія LNZ Group провела Silage Workshop на базі Іллінецького державного аграрного коледжу фото 1 LNZ Group

19 серпня компанія LNZ Group провела Silage Workshop на базі Іллінецького державного аграрного коледжу. У презентаційній частині заходу Михайло Травецький, відомий в Україні спеціаліст у галузі молочного і м'ясного скотарства, представник стейкхолдерів, кандидат ветеринарних наук розповів про важливість та ефективність галузей тваринництва. Він наголосив на важливості збалансованого раціону для збільшення надоїв. Крім цього, Михайло розповів про технологічність закладання силосної ями.

Практична частина Silage Workshops проходила в полях. Учасники заходу мали змогу подивитися лінійку силосних гібридів, почути поради аграріїв та особисто оцінити переваги гібридів UNIVERSEED. Крім цього, учасникам продемонстрували правильність закладання силосу в силосну яму для отримання якісного корму.

«Silage Workshop є частиною маркетингової політики компанії LNZ Group з просування на ринок гібридів північноамериканської селекції UNIVERSEED, зокрема силосних гібридів, презентація яких відбулась лише минулого року (S3825 ФАО380, S4210 ФАО420 і S3909 ФАО390), - говорить директор дистриб'юторської компанії ТОВ «ЛНЗ» Андрій Полтавець.

Одна справа – це купити хороше насіння, але важливо правильно його виростити. Позиція компанії полягає в тому, щоб не продати просто насіння, ми продаємо технологію: від насіння до надою молока. Тоді клієнт зможе реально побачити та перевірити переваги нашої продукції».

Також він зауважив, що основною метою заходу є не лише демонстрація нових гібридів UNIVERSEED, але донесення інформації про те, що використання гібридів може зробити тваринництво ефективнішим.

Компанія LNZ Group провела Silage Workshop на базі Іллінецького державного аграрного коледжу фото 2 LNZ Group


Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta