Названі силосні гібриди для збільшення надоїв до 10 тис/л на корову

Названі силосні гібриди для збільшення надоїв до 10 тис/л на корову фото 1 LNZ GroupУ п’ятницю, 13 серпня, відбувся вже традиційний Silage Workshop — масштабний захід для професіоналів тваринництва, організований агрохолдингом LNZ Group, повідомляє журналіст Kurkul.com. На зустрічі, цього року фермери, агрономи та зоотехніки багатьох господарств зібралися на базі ТОВ «Острійківське» у Білоцерківському р-ні Київської обл., де провідні фахівці LNZ Group, визначивши всі складові високоякісного силосу, презентували лінійку власних гібридів силосної кукурудзи UNIVERSEED. Вони, разом з партнерами, що займаються імплементацією інноваційних рішень у виробництві кормів, довели на практиці відповідність своїх гібридів одразу всім параметрам силосної кукурудзи: досягнуто балансу зеленої маси, яка дає клітковину для годівлі тварин та крохмального зерна, що несе енергію.

«У нашому господарстві силос з гібридів кукурудзи складає 45–50%, але ми прагнемо досягти показника у 60% . Такий корм сприяє кращому перетравленню та зменшує вартість раціону ВРХ. Силосні гібриди від UNIVERSEED відрізняються високою врожайністю зеленої маси (маємо на полі рослини з кількістю листків до 10 шт. при максимальній товщині листка до 13 см) та великим початком з зерном борошнистого типу, що дає велику кількість крохмалю у раціон», — розповів заступник директора по тваринництву ТОВ «Острійківське» Олександр Люлька.

Названі силосні гібриди для збільшення надоїв до 10 тис/л на корову фото 2 LNZ GroupЗа його словами, ефективність тваринництва багато в чому залежить від якості корму. Вже доведено на практиці, що гібриди силосної кукурудзи лінійки UNIVERSEED сприяють збільшенню надоїв та відчутно підвищують рентабельність галузі. Завдяки виготовленню кормів з силосних гібридів UNIVERSEED на ТОВ «Острійківське» вдалося значно підвищити надої на фуражну корову. Цьогоріч за всіма прогнозами буде досягнуто показника у 10000 літрів на рік.


Джерело: Kurkul.com

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta