Чорна п'ятниця на LNZ Web

Чорна п'ятниця на LNZ Web фото 1 LNZ Group

Праця аграрія – одна з найважливіших на нашій землі! Ми цінуємо вашу працю і підтримуємо вас! До дня працівників сільського господарства інтернет-магазин LNZ Web дарує фантастичні знижки на ЗЗР та насіння. Купуйте легко та вигідно ЗЗР та насіння кукурудзи у нашому інтернет-магазині!

В рамках акції, з 13 по 15 листопада включно отримайте знижку -5% на весь асортимент товарів брендів UNIVERSEED, LEGEND SEEDS та DEFENDA або 3% знижку на всі товари, що доступні в розділі «Засоби захисту рослин». Ще більше можливостей для отримання високих врожаїв та ефективного захисту вашого поля! Купуйте вигідно ЗЗР та насіння кукурудзи від перевірених виробників світових і українських брендів.

ЗАГАЛЬНІ УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ

1.1. Акція спрямована на формування та підтримання обізнаності, просування та популяризацію продукції торгових марок UNIVERSEED та DEFENDA, стимулювання та просування на ринку інтернет-магазину https://lnzweb.com/

1.2. Організатором Акції є ПрАТ «Лебединський насіннєвий завод» (надалі — «Організатор»), яке зареєстровано відповідно до законодавства України за адресою: 20635, Черкаська обл., Шполянський р-н, с. Лебедин, вул. Заводська, 17 Акція діє на всій території України (окрім АР Крим та тимчасово окупованих районів Донецької і Луганської областей).

1.3 Дія акції розповсюджується на всі засоби захисту рослин торгової марки DEFENDA, гібридне насіння кукурудзи торгової марки UNIVERSEED, а також інші Товари, що доступні до замовлення на Сайті що доступні до замовленя на Сайті в розділі «Засоби захисту рослин» (далі - Акційний Товар).


ТЕРМІН ДІЇ АКЦІЇ

2.1. Акція розпочинається 13 листопада 2020 року та діє до 15 листопада 2020 року.

2.2. До участі в Акції допускаються Продукція, яка придбана у період 3 листопада 2020 року по 15 листопада 2020 року.

ЗНИЖКА

3.1 В рамках проведення Акції передбачено надання знижки в розмірі 5% на всі засоби захисту рослин торгової марки DEFENDA, гібридне насіння кукурудзи торгових марок UNIVERSEED і LEGEND SEEDS, та знижки в розмірі 3% на всі інші Товари, що доступні до замовленя на Сайті в розділі «Засоби захисту рослин»(надалі — «Знижка»), на суму вартості Акційного Товару в замовленні, здійсненому на Сайті в період дії Акції.

3.2. Кожен покупець Сайту, що здійснює замовлення (придбання) Акційоного Товару в період проведення Акції, автоматично та безоплатно, стає учасником Акції (надалі – «Учасник»).

3.3. Під наданням Знижки на Акційний Товар, мається на увазі зменшення вартості Акційного Товару на суму, пропорційну відсотковому значенню Знижки, у розмірі та в порядку, встановленому цими Правилами.

3.4. Під час оформлення Учасником замовлення на придбання Акційних товарів на Сайті, здійснюється перерахунок вартості Акційних Товарів, шляхом зменшення такої суми у відсотковому співвідношенні, до розміру знижки. Розмір Знижки відображається на сайті під час замовлення, але не відображається у наданих Учаснику розрахункових документах.

ІНШІ УМОВИ НАРАХУВАННЯ ТА/АБО ВИКОРИСТАННЯ ЗНИЖКИ

4.1. Організатор має право розробляти і впроваджувати інші способи нарахування та/або використання Знижки. Для впровадження нових умов і термінів, інших способів нарахування/використання Знижки, Організатор затверджує відповідні правила та завчасно повідомляє необмежене коло осіб в рекламних і інформаційних матеріалах, в тому числі на Сайті. При цьому, у випадку, якщо правила про інші способи нарахування/використання Знижки, суперечать цим Правилам, пріоритет мають умови, викладені у нових правилах про інші способи нарахування/використання Знижки. Учасник Акції не може передавати нараховану Знижку іншій особі, у тому числі іншому Учасникові Акції. Нарахована Знижка не підлягає грошовому відшкодуванню.


Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta