В Україні стартувала робота інноваційної платформи LNZ Hub

На базі LNZ Group у Шполянському районі Черкаської області розпочала роботу інноваційно-технологічна платформа LNZ Hub, яка буде працювати до 20 вересня 2019 р.

В Україні стартувала робота інноваційної платформи LNZ Hub фото 1 LNZ Group

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.

У компанії орінтуються на індивідуальний підхід до потреб кожного клієнта, тому вже другий рік поспіль замінюють традиційний День поля на консультації і навчання в полі протягом місяця.

«Ми прагнемо ділитися набутим досвідом, тому формат зустрічей відрізняється від традиційного дня поля. Наша компанія прийняла рішення сконцентруватися на меншій кількості людей для того, щоб зробити максимальний акцент на інформації. Тому LNZ Hub можна відвідати протягом місяця. Але хочу зауважити, що, порівняно з минулим роком, ми не тільки розповідаємо про себе, а й отримуємо нові знання від учасників хаба», — сказав директор дистриб'юторської компанії ТОВ «ЛНЗ» Андрій Полтавець, відкриваючи LNZ Hub.

В Україні стартувала робота інноваційної платформи LNZ Hub фото 2 LNZ Group

Головною фішкою LNZ Hub 2019 менеджери компанії називають особливу сконцентрованість на власних брендах. Закликають спільно оцінити ефективність засобів захисту рослин DEFENDA і на власні очі побачити гібриди північноамериканської генетики UNIVERSEED.

«Ми разом з аграріями по всій Україні будемо вивчати, як саме працюють продукти: як вони себе можуть повести, коли порушені рекомендації або норми застосування; як більш оптимально працювати з ними в різних умовах; що треба робити, а чого краще уникати. Тобто, представлені комплексні технологічні схеми», — констатував керівник відділу агротехнологій LNZ Group Василь Кифорук.

Також учасники LNZ Hub ознайомляться з новими напрямами розвитку бізнесу компанії: LNZ Energo, LNZ Web і LNZ Tech, а кінцевою локацією для учасників хаба став «Лебединський насіннєвий завод», де можна на власні очі побачити процес доопрацювання посівного матеріалу.

Джерело: http://agroportal.ua/

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta