Відбулося відкриття нового офісу LNZ Group в Києві

Відбулося відкриття нового офісу LNZ Group в Києві фото 1 LNZ Group

Компанія LNZ Group 21 грудня відкрила новий офіс у Києві, у якому будуть працювати створений влітку відділ маркетингу та новий відділ агротехнологій, який наразі перебуває на етапі формування.

Присутній на відкритті Дмитро Кравченко, засновник та власник LNZ Group, підкреслив, що про перенесення до Києва штаб-квартири компанії не йдеться. Новий офіс відкривається для зручності клієнтів та розміщення нових відділів, адже LNZ Group росте, розвивається і розширюється.

Відбулося відкриття нового офісу LNZ Group в Києві фото 2 LNZ Group

«Наш центральний офіс, як і раніше, залишається у смт Лебедин Шполянського району Черкаської області. Новий офіс ми відкриваємо більше для новоствореного відділу маркетингу та для нашого нового відділу агротехнологій. Ми сподіваємося, що тепер наша компанія отримає нове дихання, вийде на новий етап розвитку. У першу чергу робимо це для зручності наших клієнтів», — розповів Дмитро Кравченко.

Як зауважила Юлія Каменєва, директор відділу маркетингу: розширення компанії та відкриття нового офісу стануть лише початком модернізації та розвитку.

Відбулося відкриття нового офісу LNZ Group в Києві фото 3 LNZ Group

«Модернізація лише на початковому рівні і вона буде продовжуватись. Тому що не можна трансформувати бізнес, не трансформуючи підходи, співробітників, навички, процеси. Головний меседж — ми єдина команда, скільки б філіалів не відкривалось і скільки б напрямків не з’являлось. Усе залежить лише від нашої злагодженої командної роботи», — сказала вона.

Про новий відділ агротехнологій розповів його керівник Василь Кіфорук. За його словами такий відділ створюється в першу чергу для тестування та детального вивчення усіх продуктів і технологій, що їх компанія пропонує клієнтам.

Відбулося відкриття нового офісу LNZ Group в Києві фото 4 LNZ Group

«Основне завдання відділу — вивчати те, що ми потім пропонуємо на ринку, щоб воно було адекватне, зрозуміле, дієве. Ми хочемо демонструвати свої продукти, насіння, технології у комплексі, на полях, оскільки вивчати окремо кожен продукт чи якийсь прийом сьогодні вже непродуктивно. Ми маємо свої переваги, свої особливості, і хочемо, щоб про них добре знали наші клієнти та партнери. Також відділ буде працювати у напрямку технологічної підтримки господарств, з якими ми співпрацюємо. Дослідні ділянки, вивчення нових продуктів, добрив, гібридів — це також буде роботою відділу агротехнологій. Також плануємо впроваджувати навчальні програми, проводити семінари для будь-яких господарств», — ділиться планами Василь Кіфорук.

Під час урочистого відкриття нового офісу компанії Дмитро Кравченко нагадав, що вже дуже скоро прийде Новий рік, і поздоровив усіх з прийдешніми святами:

«Користуючись нагодою, хочу поздоровити усіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Хочу побажати мирного неба над головою, щоб нічого не порушувало ваші плани, сімейного затишку, звершення всіх задумів. Щоб успіх прийшов і до кожного з вас окремо, і до нас усіх разом», — зазначив керівник відділу.


SuperAgronom.com

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta