LNZ Hub продовжує свою роботу у сезоні 2021

Ще із 2018 року, компанія LNZ Group в центрі України проводить технологічну платформу LNZ Hub, де досліджуються та демонструються різні технології вирощування культур. Зокрема, перевіряються особливості живлення та захисту рослин, особливості сівби та урожайність різних гібридів.

LNZ Hub продовжує свою роботу у сезоні 2021 фото 1 LNZ Group11 травня на полях LNZ Group розпочалась сівба гібридів кукурудзи UNIVERSEED та соняшнику Strube. Посіяли кукурудзу на глибині від 4 до 5 см, в залежності від ділянок випробування. Наразі температура на глибині 10 см становить 10,5℃, рівень вологозабезпечення задовільний.LNZ Hub продовжує свою роботу у сезоні 2021 фото 2 LNZ Group

«LNZ Hub — це унікальна технологічна платформа, яка дозволяє нам наочно продемонструвати технології, продукти та гібриди, які використовуються на полях LNZ Group, а також новітні агротехнічні розробки, які дозволяють розкрити максимальний потенціал врожайності»

LNZ Hub продовжує свою роботу у сезоні 2021 фото 3 LNZ GroupНа різних локаціях LNZ Hub буде перевірено:

  • економічна та біологічна ефективність бакових сумішей при одно дво трох- та чотирьох кратному внесенні;
  • ефективність схем захисту DEFENDA від хвороб, шкідників і бур’янів на кукурудзі, соняшнику та озимій пшениці
  • різні технології вирощування озимої пшениці.

Демо-лінійка зернових та силосних гібридів UNIVERSEED

LNZ Hub продовжує свою роботу у сезоні 2021 фото 4 LNZ GroupВажливим пунктом в цьогорічній програмі LNZ Hub є демонстрація біологічних особливостей селекції зернових гібридів UNIVERSEED, зокрема презентація силосних гібридів селекції Leafy та Leafy Floury.

Одним із найголовніших цьогорічних випробувальних завдань є перевірка на демо ділянках лінійки зернових гібридів UNIVERSEED: UNI3510/EXPM032; UNI310/EXPM015; UNI3410/EXPM013; UNI3313/EXPH002; EXPI143; UNI3511/EXPH003; EXPB003; EXPM017.

А також лінійки силосних гібридів: S2610/EXPG600; S3825; S3909; S4210; S4211/EXPG607.

«Ми прагнемо до того, що б наші клієнти отримували повний спектр послуг від придбання посівного матеріалу, професійного агрономічного супроводу  до отримання стабільного врожаю, що дозволить їм збільшити власні прибутки, не зважаючи на будь які ситуації»

Захист і густота посіву соняшнику Strube

Будуть проведені дослідження посіву соняшнику Strube з різними густотами — 55 тис/га та 65 тис/га. Вивчимо вплив норми висіву на ріст і розвиток рослин, на потенціал врожайності»

LNZ Hub продовжує свою роботу у сезоні 2021 фото 5 LNZ GroupТака перевірка дасть змогу визначити більш оптимальну густоту посіву в сучасних кліматичних умовах.

Також в реальних польових умовах фахівці перевірять ефективність бакових сумішей ґрунтових та страхових гербіцидів на соняшнику. Також буде враховано різні технології захисту гібридів соняшнику: класична, сульфо та євролайтнінг. Особлива увага буде приділятись захисту соняшнику від найпоширеніших хвороб при одно- та двох кратному внесенні фунгіцидів.

LNZ Hub продовжує свою роботу у сезоні 2021 фото 6 LNZ GroupПроєкт «Краш-тест»

Також LNZ Group запускає проєкт «Краш-тест», створений для демонстрації типових помилок, яких припускаються аграрії, з метою недопущення їх надалі та збільшення прибутковості господарства.LNZ Hub продовжує свою роботу у сезоні 2021 фото 7 LNZ Group

«Ми покажемо, що може відбуватися з соняшником, кукурудзою та озимою пшеницею при застосуванні ЗЗР не в оптимальні фази, або ж з нормами, які не відповідають рекомендованим»

Джерело: Superagronom.com

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta