Як працює ідеальна юридична служба. Кейс LNZ

Компанія LNZ постійно розвивається і еволюціонує, змінюється і за останні роки значно зросла як в обороті, так і в позиції на ринку. Оскільки сталий розвиток - один з головних принципів філософії компанії, то і всередині структури відбуваються постійні зміни. Якою має бути юридична служба потужної багатопрофільної компанії - розповідає юрист LNZ Group Сергій Якшин.

Юридична служба компанії LNZ є класичною систему праці юристів ін-хаус, юристів, для яких компанія є домом. Ми поділяємо систему цінностей компанії, її мета, а також здійснюємо правове забезпечення більш 14 основних різних напрямків діяльності. В процесі своєї діяльності юристи компанії практикують в різних напрямках права: це і договірна робота в цивільному та господарському праві, і судова практика в господарських, адміністративних і цивільних процесах, і право інтелектуальної власності, корпоративне право та право власності, податкове, фінансове право, кримінальне право, трудове право.

Якість роботи юридичної служби забезпечується перш за все бажанням бути краще. Важливим аспектом максимально якісної роботи команди (в нашому випадку - юридичної служби) є розвиток і використання окремих особливих якостей кожного її учасника для досягнення спільної мети. В ході виконання поставлених завдань важливо наявність стратегії, найбільш відповідає цілям і інтересам компанії, яка передбачає окремі етапи, розподілені між виконавцями відповідно до їх сильними сторонами.

Компанія забезпечує можливість здійснення постійного навчання, підвищення кваліфікації за рахунок участі в різного роду семінарах, тренінгах з можливістю реалізації набутих навичок на практиці. Важливим аспектом є також взаємодія з колегами з інших компаній, а також із залученими зовнішніми радниками для вирішення специфічних питань, що позитивно впливає на розвиток юридичного забезпечення компанії, оскільки дозволяє більш оперативно і вигідно вирішити конкретну задачу, а також сприяє розвитку внутрішньої юридичної служби компанії.

Завдання юриста - не озвучив проблему або ж назвати норму закону, яка виключає вирішення певних питань, а запропонувати можливі шляхи вирішення проблеми: дати можливість вирішити питання, досягти результату. Саме націленість на результат, бажання зробити роботу добре, бути кращим забезпечують якість роботи юридичної служби в компанії LNZ.


AgroPortal.ua

Партнери LNZ Group

  • LNZ Web
  • Tevitta
  • DEFENDA
  • UNIVERSEED
  • BASF
  • Limagrain
  • SesVanderhave
  • Syngenta